Tudnátok linkelni goth metal együtteseket?
Ezeket ismerem: Motionless In White, Within Temptation, Mortemia
Főképp olyan lenne jó amiben előtérbe kerül a szimfónikus dallamok. Hiába írtam be youtube-ra, vagy egyáltalán alig van találat, vagy nem tetszik amit hallok. Tudom, hogy ez legyen a legnagyobb problémám az életben meg minden, de nagyon jó lenne már végre egy (vagy több) atomjó goth metal együttesre lelni. Előre is köszönöm! :) 21/F
Nevergreen
Ámok
Green Division
Deathstars
Moonspell
The 69 Eyes
Gyöngyvér
De Facto
Árnyak
Type O Negative
Virrasztók
Ez a Xandria nagyon adja. Ilyesmire gondoltam amúgy. Az első dal amit hallottam tőlük az a Nightfall volt, nem az amit az #5-ös linkelt. Ott van a szimfónikus dallam, egyértelműen goth műfaj, telitalálat. 10/10000 :) \m/
A Tristania-t ismertem. Ők sem rosszak. A többit is meghallgattam, a Moonspell volt ami még úgy tetszett is, a többi nem. Köszönöm az #5-ösnek :) A Krypteria és a Draconian is állati jó volt, de a Xandria az abszolút befutó.
Egyébként még jöhetnek nyugodtan goth rock/metal/metalcore együttesek. \m/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!