Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a zenémről?...

Mi a véleményetek a zenémről? 16/f

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy kb 1 éve zenével foglalkozok és most Minimal Melody műfajjal próbálkozok lenne is egy, mi a véleményetek: [link]

#zene #FL Studio #16/F #minimal melody
2017. jan. 31. 13:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól az angoltól szemrákot kaptam.
2017. jan. 31. 13:44
 2/8 anonim válasza:
Nem az én stílusom. :)
2017. jan. 31. 13:46
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Zene? Ilyet 10 perc alatt összerak bárki, inkább tanulj meg valami hangszeren játszani. Ja, hogy az nem ilyen egyszerű.
2017. jan. 31. 15:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Én alapvetően szeretem az elektronikus zenét, már amelyiket, de ez a minimal annyira egy semmilyen, élettelen, borzalmas műfaj. Nem értem hogy lehet egyáltalán hallgatni.
2017. jan. 31. 15:47
 5/8 veterán vas ***** válasza:
Nem lehet véleményt alkotni, ugyanis a mellékelt link nem tartalmazott semmiféle zenét. :/
2017. jan. 31. 16:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Én szeretem a minimalt, de ez a szám nem túl jó. Össze-vissza pötyög, semmi összhang nincs benne. Hallgasd meg pl ezt, ez is olyan műfajú mint a tied, de sokkal élvezhetőbb: https://www.youtube.com/watch?v=PgUJ9DvI1r0

A legfőbb dolog, hogy próbálj egy kellemesebb melodyt összehozni.

2017. jan. 31. 17:15
 7/8 A kérdező kommentje:
17:15 ös, köszönöm
2017. jan. 31. 18:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Miért minimal? Manapság minden "feltörekvő" magyar producer azt nyomat.
2017. febr. 1. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!