Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hol lehet jó áron Jrock...

Hol lehet jó áron Jrock cd-ket venni/rendelni? (Diaura, Bump of Chicken, One Ok Rock, My First Story, . )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jrock CD-ket szeretnék venni, eredetit, de keretem nem igazán van rá, olyan 2000k lenne egy CD-re esetleg. Valamint a bandákkal kapcsolatos dolgok ( karkötő, póló,...) nem horriblis áron persze. Ha tudtok oldalakat, helyeket, kérlek írjatok. Hálás köszönet! :)

2017. jan. 29. 11:25
 1/5 anonim válasza:

soundofjapan pont hu-n próbáltad már?

Sakurazaka esetleg

2017. jan. 30. 03:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá a JustAsia oldalon, ott sok minden van és még többet be tudnak szerezni. ;)
2017. jan. 30. 05:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok :)
2017. febr. 3. 22:48
 4/5 anonim válasza:
Én Ebay-ről szoktam venni a cuccaim (tudom, nem a legmagyarabb oldal, de na:D) Sajnos ott sincs minden lehető album fent és nem is mindig olyan olcsók, de azért szerintem tűrhetőek az árak.^^
2018. dec. 13. 18:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi ^^
2018. dec. 15. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!