Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A SPARNAK van külön rádiója?

A SPARNAK van külön rádiója?

Figyelt kérdés
Sziasztok arra lennék kíváncsi,hogy a SPAR üzletnek van-e rádió frekvenciája. Vagy valami csatorna ahonnan szólnak a zenék.

2017. jan. 25. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs.
2017. jan. 25. 20:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor honnan jönnek a zenék?
2017. jan. 25. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:
A mi sparunkban egyáltalán nincs zene, úgyhogy szerintem bolttól függ :D
2017. jan. 25. 21:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Hmm gondolod? Tényleg olyan mintha valami rádióból jönne. Rengeteg zene megy. De főként 80s 90s között mozog. Sajnos még mindig van 1-2 szám ami tetszik,de nem tudom a címét.. Kicsit frusztráló. Ezért gondoltam van valami rádiója a SPARNAK mert akkor ott a műsorlistát megtudnám nézni.
2017. jan. 26. 18:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ismered azt az alkalmazást hogy Shazam?

Nagyon hasznos.Ha van okostelefonod, mindenképp töltsd le, és amikor a kívánt zenét akarod megtudni egyszerüen elindítod, és jó esetben pár másodperc múlva felismeri. Hajrá ;)

Kettes voltam.

2017. jan. 26. 21:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Ismerem,de meló közben nem igen tudnám használni.
2017. jan. 27. 15:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk (SZFVÁR) az Intersparban sokszor szól James Blunt Wisemen című száma. Sima rádióban én még nem hallottam, csak nagyon ritkán leadják a klipet vh1-en.
2017. ápr. 14. 13:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Azóta megtaláltad kérdező? Engem is érdekelne, olyan jó zenék mennek mindig a mi interspárunkban!
2022. júl. 9. 20:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen megtaláltam őket. :)) Úgy csináltam,hogy összeválogattam őket az internetről és csináltam belőlük egy listát. A 99%-át így megtaláltam. Nem tudom te milyen stílusú és évjáratú zeneszámokat akarsz tudni mert eléggé nagy a változékonyság. Nekem az segített,hogy (ez egy jó kiindulási alap volt az elején) összeállításokat (compilation) néztem a youtuben.
2022. júl. 11. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!