Mennyire lesznek érzéketlenek az ujjbegyeim a bal kezemen gitározástól?
Figyelt kérdés
Most kezdtem gitározni és billentyűs vagyok alapból. Azt tudom hogy megkeményedik a bőr az ujjakon egy idő után de ez visszafordítható? Mennyire érzékelhető a mindennapi életben?2017. jan. 22. 12:28
1/4 anonim válasza:
Mivel nem az ujjbegyeiddel fogod le a húrokat hanem az ujjhegyeiddel ezért semennyire.
Egyébként meg az első pár hónapban láthatóan meg volt keménykedve a bőr, kb olyan volt mint amikor tenyerednél megkeményedik a bőr ha rendszeresen súlyt emelsz.
Mostanra viszont már vizuális külömbség nem látható, és talán egy kicsit keményebb a bőr az ujjhegyeimnél, de azt egyáltalán nem mondanám hogy érzéktelenek. Nehéz is lenne úgy gitározni ha nem érezném hogy mit fogok le.
2/4 anonim válasza:
Amúgy meg egyszer láttam ilyen "sapkákat" az e-bayen amiket az ujjhegyeidre kellett ráraknod. Elvileg azt a célt szolgálják, hogy akkor is tudj gyakorolni amikor fájnak az ujjbegyeid. Mivel amikor elkezdesz gitározni akkor kb az első 1 hétben eléggé fájdalmas lehet (nekem konkrétan felhólyagzott mintha megégettem volna, bár én kicsit túlzásba vittem).
3/4 anonim válasza:
Emiatt ne aggódj hétköznapi életben nem észrevehető, és attól hogy megkeményedik még nem érzéketlenebb mint alapból.
4/4 anonim válasza:
én szinte semmit nem éreztem,az elején kicsit vágott de se érzéketlenebb se keményebb nem lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!