Melyik a legeslegjobb dobverő? Minőségileg, hangilag, mindenileg. Pénz nem számít. Márka? Rugalmasság? Alapanyag?
Figyelt kérdés
Ajándékba venném és nem tudom mi lenne nagy durranás. Akinek lenne, jazz ritmust játszik.2010. máj. 6. 00:03
1/3 anonim válasza:
Igazából teljesen mindegy, talán csak a fa/műanyag dobverők között van kis hangbeli különbség. A lényeg hogy legyen jó kemény. Márkában pedig ajánlom a Zildjian-t, vagy a signature dobverőket (azok mutatósak, bár többnyire pénzkidobás).
2/3 anonim válasza:
Szerezz neki egy Zildjian Hickory dobverőt!
pl:
Én egyszer játszottam ilyennel, és nagyszerű volt, csak sajnos nem az enyém, nekem meg kicsit borsos az ára, szóval inkább veszek belőle 5 pár Csibit, de ha kapnék ajándékba, én nagyon örülnék neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!