Hogy lehet szeretni Lady Gagát?
Nincs agyunk :>>>> :33
Mert cukimucikucifuci a szerelése
Mondtam mar hogy nincs agyunk :>>> :33
Ó bocs, ez nem elég hiteles, nincs benne helyesírási hiba.
1. Azert, mert az osszes tobbi felhypeolt popzenesszel ellentetben o sajat maga irja a szamait, ezert tudom, hogy az o velemenye fogalmazodik meg benne.
2. Azert, mert az osszes tobbi felhypeolt popzenesszel ellentetben o tud zenelni, hangszeren jatszani es valamilyen szinten enekelni.
3. Zenejeben a 21. szazadi popzene es pop tarsadalom tukrozodik vissza. Legjobban "Bob Dylan - Like a Rolling Stone" c. szamahoz lehetne hasonlitani, mely az akkori idok pop zenejenek mintapeldanya volt, termeszetesen a 60-as evekben a pop zene joval magasabb szinten allt, tehat zeneileg egy Bob Dylant nehez lenne osszehasonlitani egy Lady Gagaval.
1. Egyedi, botrányos, szórakoztató és sokkoló.
2. Tehetséges - hangszer, dalszerzés.
3. Nagyon jó stílusa van - zene, öltözködés.
4. Őrült - nem tömegbaba.
5. Olyan ember, akire azért nézek fel, mert sokak szerint nem érdemes.
6. Megint csak kva jó zenéje van.
7. Mindig tud újat mutatni.
8. Két év alatt annyit fejlődik, mint egy ember egy élet alatt.
9. Ért is a zenéhez, és azzal tudja "eladni magát", hogy nem hódol be a tömegcikknek és lázad.
10. Mert úgy érzem, hasonlít rám.
Amúgy, ha nem jön be vagy utálod, nézd meg az MTV VMA 2009es fellépését... addig a napig utáltam...
Tessék:
1.: Olyan dolgokat tett ami miatt fel lehet rá nézni.
2.: Példaértékű módon viselkedik a rajongóival.
3.: Egyedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!