Ha mindent jól tudok akkor áprilisban jönnek a Dürerbe és az az igazság hogy még egy koncerten se voltam szóval az a kérdésem hogy az ilyen rémsztorik amik általában terjengenek(mint amit például slipknotról hallottam hogy késsel dobálóztak a nézők)igazak e?Meg hogy mennyire "békések" akik ilyen fellépésre járnak mert gondolom megy majd a pogo ezerrel nekem meg semmi kedvem csatlakozni inkább csak nézném őket és néha egy kis headbang.
azért a mayhem nem kis pályás előadó,szóval ne lepődj meg a sátáni figurákon mert lesznek bőven :D
2017. jan. 5. 22:00
2/12 anonim válasza:
Szerintem semmitől nem kell tartanod, a metalosok általában teljesen békés emberek. Ha bárki véletlenül elesik a zúzásban, azonnal többen ott vannak, hogy felsegítsék, stb.
Egyébként sem a 90-es években vagyunk már, amikor egy-egy koncerten valóban balesetveszélyes pogózás ment. Legalábbis ami black metal bulikon mostanában voltam, azokon általában nosztalgiázó 30-40 évesek bólogattak nyugisan. :)
2017. jan. 5. 22:25
3/12 Tom Benko válasza:
A rémsztorik általában nem igazak, leginkább felvágás céljából terjesztik őket. De nézz meg egy-két koncertvideót, ha tartasz tőle.
2017. jan. 6. 09:44
4/12 anonim válasza:
Én 16 éves lány létemre simán el fogok menni egyedül, nem kell tartani a közönségtől :)
2017. jan. 6. 09:47
5/12 anonim válasza:
erre lehet én is elmegyek majd :D 17/F igazából a pogó az amivel vigyázz ha törékenynek érzed magad bár egyből felhúz valaki de azért nem túl jó érzés a tomboló tömegben elvágódni :D
2017. jan. 6. 14:48
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,mindenképpen el akartam menni csak kiváncsi voltam mire kell hogy készüljek de ezek szerint nem vészes.
2017. jan. 6. 16:20
7/12 anonim válasza:
Én a helyedben tuti ,hogy mennék, meg amúgy is, csak épp nem leszek itthon :'( :'( :'( :'( :'(
Amúgy megy két haverom, nővérem, meg apukám, hát egyikük se túl veszélyes :DD Békések, max. kiraknak a színpad szélére egy disznófejet, két éve csináltak hasonlót. (de Csihar vegetáriánus, ki tudja...)
2017. jan. 8. 21:55
8/12 anonim válasza:
Vigyázz! Én is elmegyek és azt fogom kiabálni, hogy sátáán sátáán! És úgy fogok kiabálni,hogy a közönség fele hazamenjen :D.
2017. jan. 25. 08:26
9/12 anonim válasza:
Már csak két hét!!!!
Amúgy nekem is van barátnőm, aki nem mer eljönni, pedig szereti. Egy sima diszkó veszélyesebb, mint egy ilyen koncert. :D
2017. márc. 31. 22:55
10/12 anonim válasza:
"Legalábbis ami black metal bulikon mostanában voltam, azokon általában nosztalgiázó 30-40 évesek bólogattak nyugisan. " Pontosan. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!