Kedvenc (top 3) Metallica albumaitok ill. top 3 thrash metal dal?
Nálam: Ride, Kill, Black album, ill. Creeping death,
South of Heaven ill. az abból rögtön következő Silent Scream, meg a For Whom the Bell tolls.
De annyi kiváló dal van még a stíluson belül. The four Horseman, Trapping under Ice, Fight fire..., Angel of Death, Peace sells... but who is buying? ...
No meg a Devilyn. Ez utóbbi kevéssé ismert dal, egy dallamosabb thrash szerzemény (Raise Hell).
A Hardvired-ot még nem hallottam, de a haver már iratja,
azonban a sokak által csak "Load-túró"-nak nevezett albumon is vannak azért értékelhető szerzemények.
Ride, Black Load.
Antisocial (Antrax) Bells nekem is, meg talán valami Megadeth. Én a Slayert nem szeretem.
A Hardwire pedig nagyon nagyon jól sikerült. Én Metallicából a Reloadig szinte ugyan úgy szeretem mindet, a St Nagert és a Magneticet egyáltalán nem, de az új album már most úgy az szívemhez nőt, mint az elsők.
1. Death Magnetic
2. Justice
3. Master
1. Metallica - Master of Puppets
2. Sodom - In war and Pieces
3. Metallica - My Apocalypse
A Hardwiredot nagyon szeretem, nagyon jól sikerült, már alig várom a következő albumot! Ja, és imádom a Loadot, ugyanis nem csak thrash metál hallgatok. Kedvenc Metallica balladám az Unforgiven II.
Top Metallica albumok:
1. Ride The Lighting
2. ...And Justice For All
3. Master Of Puppets
Top 3 thrash metál dal:
1. Metallica - Fade To Black
2. Megadeth - Holy Wars... The Punishment
3. Annihilator - Alison Hell
Album:
1 Master of Puppets
2 ...And Justice for all
3 ST.Anger
De a többit is szeretem mert Ők a kedvenc Bandám!!!
Thrash Metal songs:
Metallica- (album)Fő és Névadó számok
Metallica-Unforgiven trilógia
Metallica- Escape,Metal militia,Fade to black,instrumentálisok stb,
Bocs, hogy ilyen hülyén írtam, de annyira szeretem minden számukat, hogy nem tudok köztük különbséget tenni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!