Szerintetek ki a jobb rapper? Mr. Busta vagy Mr. Missh?
Figyelt kérdés
Indololjatok is2017. jan. 3. 00:55
1/9 anonim válasza:
Busta mást nem tud csak a kiszpod a gcimet meg az anyázós szövegek. Missh többnyire a csajokról, a pénzről és a karrierjéről énekel. Nekem missh jobban bejön de ízlés kérdése. Mindenkinek más tetszik.
2/9 anonim válasza:
Nem vagyok oda a rapért, de inkább Missh.
3/9 anonim válasza:
Mr busta egyértelműen a legjobb magyar rapper
4/9 anonim válasza:
Nekem egyik sem jön be igazán. Mr. Busta zeneileg és emberileg is 0. Missht sem kedvelem, nemjön be ez a stílus amit ő nyom.
5/9 anonim válasza:
A legjobb Mr.Busta... És mi az hogy emberileg 0?Egyáltalán hallottatok már a zenéit?
6/9 anonim válasza:
Ajánlom azoknak az emberek figyelmébe a legújabb dalait, akik azt mondják, hogy csak trágár szövegeket nyom.
7/9 anonim válasza:
Én ismerem Mr Bustát személyesen is, egyértelműen ő a jobb. Eddig azt sem tudtam ki az a Missh.
8/9 anonim válasza:
Nos kedves kérdező... Nekem is volt egy ilyen kérdésem, DE(!) én Missh fan vagyok. Ezer oldalát láttuk Misshnek, Busta pedig csak a régi unalmas szidalmazós dolgokat nyomja. Szerintem Busta nem rapper. És mielőtt el kezdi akárki, hogy Missh drogos meg stb, azelőtt leszőgezném:
1. Ha drogos is, akkor nektek miért baj?
2. Nem drogos. Füvezik. Sokkal nagyobb gyógyító hatása van, mint romboló. Rákot gyógyít. IGEN, JÓL OLVASTAD, RÁKOT!
9/9 anonim válasza:
Missh zenéi jobban megfogtak, a hangja is jobb, Bustanak olyan vinnyogós, idegesítő hangja van szerintem. Meg Missh inkább kevesebb zenét ad ki de azok mind minőségi zenék, és tetszik, ez az "új" trap stílus is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!