Ez melyik zeneszám lehet?
Figyelt kérdés
2016-ban jött ki, nagyon népszerű volt és még most is az, sok helyen játszották, sajnos a hangzavar miatt egyetlen sort sem tudtam kihallani belőle. Ütemes zenével kezdődik, jó a ritmusa, inkább magas hangú énekes énekli (elég jellegzetes a hangja, olyan fiús, de vékonyabb és magas). Ez egy elég ismert szám, csak én nem tudom a nevét. Sajnos ennél több infót nem tudok mondani róla. Tudnátok írni pár címet meg énekest?2017. jan. 1. 20:51
1/8 anonim válasza:
Külföldi vagy magyar?
Justin bieber?
3/8 A kérdező kommentje:
Justin Bieber tuti hogy nem.
Külföldi, angolul.
2017. jan. 1. 23:48
4/8 A kérdező kommentje:
Nem rap vagy metal, country, punk, techno. Az a sima popzene kategória.
2017. jan. 1. 23:53
5/8 anonim válasza:
Szerintem ez lesz, az de ennyiből csoda lenne, ha eltalálnám:
6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ez az.
Tudom, hogy így elég sok szám lehet, de nem igazán mozgok otthonosan a zenei dolgokban, szóval ennél jobban nem tudom leírni.
2017. jan. 3. 12:36
7/8 anonim válasza:
Sajnálom, pedig szerettem volna segíteni... :(
Előző voltam.
8/8 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm a segítséget:)
Lehet hogy inkább úgy kellett volna próbálkoznom, hogy az összes népszerű zeneszám 2016-ban és 2015-ben (a biztonság kedvéért).
2017. jan. 4. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!