2/4 anonim válasza:
Vannak női (magyar?) repperek? Őszintén én sem ismerek egyet sem, ha vannak is, nem 'híresedtek fel'
3/4 anonim válasza:
Hát akiket én ismerek az a Ludditák, Angel, Violet Starr, Bex, Miss Business és kb ennyi. A Ludditáknak a hangjuk volt a különös de jó. Angelnek a szövegei ütöttek inkább. Violet Starr és Miss Business a Vicc Beatz csapatba vannak benne és nem rontják le a produkciókat mint a többi km.-ős női rapper.Sőt tök jól hangzanak. Bexnek csak 1-2 számára lehet azt mondani, hogy elmegy. Àltalánosságban azt gondolom róluk, hogy jó hogy csinálják ezt meg minden, de őszintén eddig csak néger nők hangja tetszett a legjobban. Vagyis rájuk tudom azt mondani, hogy király, hibátlan meg minden. Nem tudom mért van ez. A többiek inkább nyávognak vagy effektelik a hangjukat vagy egyszerűen csak irritálóak. Arra várok, hogy egy rekettes hangú nő egyszer kezdjen el rappelni, mert szerintem a rekettes hangúak nem lennének olyan szörnyűek, mint a nyávogósak.
4/4 anonim válasza:
Méltatlanul mellőzöttnek gondolom őket. Az emberiség történelme során nők és férfiak kb. egyszerre kezdtek el énekelni, viszont a rappelés egy viszonylag fiatal zenei eszköz, amibe nők csak később szálltak be, és sose kaptak úgy igazán médiafigyelmet, plusz a nők és férfiak hangja alapvetően különbözik annyira, hogy egyik nem képviselője egyszerűen nem tudna úgy rappelni a másiké, így a nőivokál hip-hop mintha egy külön műfaj lenne, az embereknek egyszerűen furcsa a dolog. Pedig kifejezetten tehetséges női MC-k vannak. Aki szívesen ismerkedne a stílussal, de az átlag női rappert "nyávogósnak" hallja, annak Apani B Fly-t tudom ajánlani, nagyon tehetséges a hölgyemény és nekem még akkor sem bántotta a fülem, mikor egyáltalán nem hallgattam még női éneket sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!