Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Segít. Et. Ek nekem megtalálni...

Segít. Et. Ek nekem megtalálni a zenét a filmből, ami 19:00-tól hallható?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=LsObNfgJOeU

Már próbálkoztam filmcím+playlist, soundtrack stb. sehogy nem találom.

2016. dec. 28. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Frank Duval - Omra

[link]

2016. dec. 28. 15:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Leírom a menetét, tök gyorsan megvolt. Előre is bocs, ha szájbarágósnak érzed, de másoknak is segíthet.

A linkelt videó címe szerint ez a 22. évad 5. rész.

Google: derrick soundtrack

A legelső értelmes link egy német rajongói oldal: [link]

Itt epizódszám szerint vannak listázva a felhasznált zenék.

Google: derrick epizódlista

Első találat: [link]

Eszerint ez a 247-edik epizód.

Vissza a német zenelistához, egyetlen cím van a 247-esnél: Frank Duval - Omra

Ellenőrzés, tényleg stimmel-e a zene. Youtube-on nem volt fent, de a google más helyen megtalálta:

[link]

2016. dec. 28. 15:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok, nem találtam szájbarágósnak, vagy legalább is nem sértett. Közben én is megtaláltam a címet úgy, hogy végül megkerestem a német, eredeti címen a filmet. Bár nekem így sem jött be a dal a youtube-on, szóval hálás vagyok a linkért. Minden jött Frank Duvaltól csak az nem. :-) Ment a zöld kéz.
2016. dec. 28. 15:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja és rohadt lassú a netem. :-) Valamint az ember néha azt gondolja, ami nincs fent a youtube-on az nem is létezik :-D :-D Még egyszer köszi, hogy megtaláltok helyettem.
2016. dec. 28. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!