Cort M600 vagy Vintage VS6 punkra?
Figyelt kérdés
Főleg ritmusgitárra melyik ideálisabb? :) Előbbi 100k lenne, utóbbi kb 75 :) Grenmás hangzást szeretnék elérni, úgy látom ott főleg lp-k vannak, de nekem ezek a jelöltek :)2016. dec. 27. 18:47
1/9 anonim válasza:
Kis túlzással punkzenéhez minden ideális, aminek van 6 húrja és szól...
Komolyra fordítva, a Vintage gitárokat nem ismerem, de a Cort ár-érték arányt tekintve az egyik legjobb, úgyhogy én azt választanám.
2/9 anonim válasza:
A Cortok nem szoktak csalódást okozni.
3/9 anonim válasza:
Hát én ennyit nem költenék egy gitárra csak hogy punkot játszak... Erre a célra elég lenne egy Cort G100, Cort G110, Cort G210, Fender Squier bullet strat hss.... Ezek olyan 30-40 ezert Ft körül mozognak.
4/9 A kérdező kommentje:
Csak fix húrlábasakat veszek, semmi kedvem a legkevesebbet se vacakolni az ócska húrlábaikkal :) mind tudjuk, ez mind kuka, talán csak a g250-től nem olyan tragikusak, amin wilkinson van :) Na meg a hangzását sem bírom, nekem szólóra jó a strato, ritmusra nagyon kis ócska (ez máz ízlés kérdése) szóval csak SG, LP és hasonlók játszottak, végül a Vintage lett, a wilkinson hangszedőkkel nekem sokkal jobban szól, mint a sokkal drágább cort :)
2016. dec. 31. 12:50
5/9 anonim válasza:
Pedig a punk zenéhez bizony kell a tremoló. Az sem hátrány ha éppen néha elhangolódik, ez mind benne van a punk-ban.
Én a stratós vintage v6 - ot ajánlanám. Nagyon jól egyben van a gitár és a szerelékek is erősek. Tehát nem kell bajlódni az állandó hangolgatástól vagy hogy megreped ha megdöntöd a nyakát. Nekem legalábbis nagyon bevált ez a hangszer.
6/9 anonim válasza:
Billie Joe Armstrong nem nagyon játszik tremolós gitáron.
7/9 A kérdező kommentje:
A leghíresebb gitárja egy strat forma, de nem igazán láttam még benne tremolokart :D
2017. ápr. 15. 14:14
8/9 anonim válasza:
Ha jól tudom, az eredetit már nem is használja, hogy vigyázzon rá, csak a Basket Case-t szokta a másolatin játszani.
9/9 A kérdező kommentje:
igen, másolatokon tolja, de általában én is inkább gibsonokon látom, amik azért jellemzően fix húrlábas humbuckeresek :) egyébként ha esetleg valaki még böngészné ezt a kérdést nagyon jánlom a Vintage VS6-os, esküszöm 120k-s gitárokon ritkán hallok ilyen torzított hangot és a tisztája is kellemes, pedig nem szoktam szeretni a humbuckereseken :) ha eltekint az ember 1-2 apró festési és műanyag hibától egy olyan gitárt kaphat, aminek már van "lelke" :)
2017. ápr. 16. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!