Crush666 kérdése:
Hogyan tudok Mp3-as mixet Youtube-ra feltölteni? Valaki leírná nekem részletesen mit kell tennem ehhez? Köszönöm.
Figyelt kérdés
2016. dec. 23. 21:10
1/3 anonim válasza:
Csak videót tölthetsz fel. Ennek a legegyszerűbb módja a Windows Movie Maker használata. Ott be tudod húzni a zenét és akár 1 darab képet is, majd egy kattintással beállítani hogy addig tartson a kép lejátszása amíg a zene tart. Ha ez kész, akkor már csak ki kell menteni videóként és lehet feltölteni (talán közvetlen youtube-feltöltési opció is van).
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólást. Letöltöttem a programot, de nem jöttem rá, hogy hogyan lehet a mixbe képet illeszteni, mindig mögé teszi. Illetve az mp3-as mixet annyinak kezelte, amennyi időt a képnek szánt, kb 7 mp-ig játszotta. Ákonvertáltam wmv-be, úgy be tudtam húzni, de a programmal feltöltve kép nélkül youtube-ra azt írta, hogy sok a 30 perces mix, max 15-öt enged. Akkor megpróbáltam feltölteni simán a wmv-s mixet, az meg nem támogatott formátuma a youtube-nak, így azért nem engedte. Segítség!!! Tudsz segíteni tovább, miért nem jövök rá mit hogy kell? :-)
2016. dec. 24. 17:57
3/3 anonim válasza:
Az elé-mögé dolgot nem értem. Ha behúzod a képet az a képsávra kerül, a zene a zenesávra. Ha először a zenét húzod be akkor a project a zene hosszáig tart. Ha utána betallózod a képet akkor a kép szélét megfogva szerintem a zene hosszáig végighúzhatod. Valamelyik menüben (az új verziókban) pont van erre egy pipálható opció is, hogy addig játssza le a képet ameddig a zene is tart.
Youtube-on nem lehet 15 percnél hosszabb anyagot feltölteni amíg pár videót fel nem töltesz amelynek a jogi állapota jó. Ezt ki lehet kerülni azzal, hogy a telefonos azonosítást beállítod, illetve fel kell hogy ajánlja a 15 percnél hosszabb videó engedélyezését amelynek feltétele hogy megadod a telefonszámod és arra küld sms-kódot (ingyenes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!