Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért csak ilyen "gyengén...

Miért csak ilyen "gyengén szól? " Logitech Z623

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tegnap kaptam kézbe a logi z623-mas 2.1 hangrendszeremet és azóta tesztelem.

Volt már egy jópár hangrendszerem, meg van is egy zenekari hangcuccom is. De volt sok minden (2.1, 5.1, erősítős szobai sztereo +hangfalakkal mélyládákkal, akkor végfokkal stb..)

De mintha ez a Z623-mas 2.1-be nem lenne Erő.. nekem kicsit érdekes, tehát szólni szól, meg szép mélye van, magasa is szép tiszta! De azért durván 50e-ért többet várnénk én személyszerint el!

Inkább a mély van kiemelve, de az se annyira.. "halkan és esetleg félhangerőn szép tiszta, nem erőlködik... onnantól felfele a magasak is csattognak, ménynek is sok már egy picit.

Most vagy az enyém ilyen, vagy pedig ez a 2.1-es hangrendszer ennyit tud?? Segítsetek már nekem, nem tudom hova tenni!

Vagy a hangkártyamiatt van ez? Sokan mondják h rengeteget számít egy rendes 15-20e kategóriás hangkártya! Bár nekem még sosem volt, de tervezek egy Asus Xonart..

2016. dec. 21. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Heló!

Ez egy nagyon jó ár/érték arányú 2.1 rendszer.

Nekem is Z-s van, de olcsóbb ,de még azzal sem volt olyan gond, amit írsz - sőt.

Szerintem vidd át máshoz, és teszteld le ott is. Lehet, hogy magával a rendszerrel van a gond - előfordulhat.

2016. dec. 21. 15:29
 2/6 A kérdező kommentje:

Ezt ne úgy képzeld el h csak szólogat azt jóvan.. Rendesen szól meg ha oda tekerem sőt még pici hangal is rezonál az ajtom üvege..billentyűzetem is .. szval szól ez nincs ezzel baj! Csak én még ennél is többet vártam/várnék volna!! De talán lehet azért mert hozzá szoktam a zenekari hanghoz!! Sőt jobban belegondolva biztos is..

Azon gondolkozom, veszek bele egy minőségi hangkártyát gépembe és talán még többet kitudok hozni belőle. :)

Te mivel hajtod a "Z-s hangrendszered?"

2016. dec. 21. 15:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor valószínűleg csak idő kell, hogy megszokd.

Nekem Logitech Z623 alaplapom van.

2016. dec. 21. 16:00
 4/6 A kérdező kommentje:
logi z623-mas alaplapod van? :D jó lehet!!!! >.<
2016. dec. 21. 17:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem vette be a ctrl+c-t.

MSI Z170A-G45 Gaming

2016. dec. 21. 20:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Ha oda tekered, nálad is ilyen csattogó hangot ad ki a magasad? "elektronikus zenénél tehát minimal, coronita" ..

Kicsit idegesítő mert nem tom eldőnteni hogy ez most gyárilag ilyen, vagy csattogó hang az azt jelzi h ne tovább mert füstölés lesz a vége.... ?!

Gyenge magasa, lehetne erőteljesebb!! Mélye az helyén van! Gondolkozom rajta h lecserélem a 2 magasat egy másikra! De még hogy azt nem tudom, bár én nem ehez vagyok hozzá szokva. Némelyik zenénél baszott jó szól, de valamelyiknél oda tekerem és hallani hogy csattog a magas, mikor mély hang van!! Nálatok is így van????

2016. dec. 22. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!