Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Megfejtitek nekem ezt a...

Megfejtitek nekem ezt a dalszöveget? - Pokémon - What Kind of Pokémon Are You? - Milyen Pokémon vagy? (Magyar)

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=K4bcpNMNZgk

Engem leginkább a 0:38-nál lévő rész érdekelne, de aki ért az ilyesmikhez, és segítőkész, nyugodtan leírhatná az egészet is. ^_^" Dalszöveget sehol sem találok hozzá, csak angolul, viszont azt nyugodtan állíthatom, hogy jobban értem, mint ezt. A dalt lehet szidni, de a Pokémont kérem, hogy ne bántsátok. Köszönök minden segítőkész választ.

2010. máj. 2. 22:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Tudtommal fiú, de személyes véleményem szerint nincsen neme. Na és szerinted Birdo?
2010. jún. 29. 15:08
 12/14 A kérdező kommentje:
Az előző előtti választ nem olvastam el. -_- Hugi? ... Kétlem, hogy te lennél a nővérem/bátyám. Mellesleg nincs semmilyen klubom sem, nem értem, hogy miről beszélsz.
2010. jún. 29. 15:20
 13/14 Krisipoke ***** válasza:
Kirby fiú, ahogy Birdo is.
2010. jún. 29. 22:51
 14/14 anonim válasza:

Vajon sima vagy-e, mint a Jigglypuff vagy csúf, mint a Gengar?

Kit ha meglátsz a rémülettől könny folyik szemedből.

Vagy Thunderbolt az elektro pok ki villámokkal vakerál,

Marowak a rettegett minden harcmező neki jár...

Esetleg lárva pok vagy haver, mint a Cater-Caterpie

De lehet, hogy repülő pok vagy inkább, az a valami nem semmi

Gáz, ha Muk, vagyis sehol a mérges gáz,

Ha baj hívd Hitmonlee-t, ki mindenkit gatyába ráz.

2014. okt. 15. 03:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!