Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » HEEEELP! Milyen hangkártyát...

HEEEELP! Milyen hangkártyát ajánlanátok zene hallgatásra?

Figyelt kérdés

Nézegettem ezeket az Asus Xonar Széria hangkarikat, de van annyi h nem lehet eldönteni melyik lenne jobb választás.

Ami jónak tűnik, "gondolom azért is mert drága is :D illetve nagyon jól nézki" ..

1. Asus Strix Soar

2. Asus xonar phoebus solo

Várom a tippeket, véleményeket!

Minden féle zenét hallgatok, "rnb,sláger, minimal, coronita..és stb.

Gigabyte ga 965p ds3 Alaplapomba kellene..

2016. dec. 19. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Megfelelő minőségű hangfalszetted vagy fejlhallgatód is van hozzá? Mert ha csak egy drága hangkártyát veszel, bóvli hangszórók mellé, azzal adsz a szarnak egy pofont.
2016. dec. 19. 17:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Egy logi z623 mellé akarok. De mindig csereberélni szoktam, most kelt el a zenekari hangcuccom.. szval idővel majd bővítek. De ha ez a z623-mas 2.1 bevál akkor marad egy darabig. :)
2016. dec. 19. 18:35
 3/5 True Damage válasza:

Zene hallgatasra hangkartyat?

Inkabb akkor add nekem a penzt az kevesbe lenne felesleges.:D

2016. dec. 19. 19:22
 4/5 anonim válasza:

"Zene hallgatasra hangkartyat?"

Miért, mi a szarra használnál egy HANGkártyát, hanem ZENE hallgatásra, te tirpák barom?

2016. dec. 19. 19:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Véégem X'DD :D :D :D

Valami ide tartozó véleményt is alkossunk már! :/

2016. dec. 19. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!