Ableton 2 hangszer különválasztása?
Sziasztok!
A kérdésem egyszerű
Szeretném Abletonban, ha az Alesis Nitro Kit (DM7X) nevű dobszett és egy Novation Launchkey 61-es egyszerre szólna, de teljesen elválasztva egymástól.
Próbáltam Instrumental rackben berakni zongora hangot és dobot, de a legalsó oktáv mindkettőt játszotta, ahogy a dob is.
Hiába lockoltam őket külön launchkeyre és alesisre, de nem választotta el így sem.
Mi a teendő ilyenkor?
2 midi sáv van.
Az egyiken zongora, a másikon ugye a dob.
Abletonban egyszerre csak egy sávot lehet használni, mert miért ne, végülis Live-hoz készült..:D
megpróbáltam tehát instrumental rackben összehozni, de hiába jelölöm ki ugye, hogy válassza külön a kettőt, ő nagyon nem szeretné. :)
Szóval nem a legalsó oktávban van a dob plugined hangjai. Akkor nem tudom a választ. Amúgy miért akarsz egyszerre dobolni meg zongorázni? :D
Még az is megoldás lehet, ha veszel egy külön drum pad midi kontrollert. Mert a 2 kontrollert lehet 2 csatornára rakni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!