JB vagy MJ?
Figyelt kérdés
Ti kit választanátok? Miért?2016. dec. 14. 16:41
11/18 anonim válasza:
Nekem Michael Jackson a kedvencem,szememben ő a világ legjobb énekese! JB-t nem szeretem....
És az a bántó, hogy manapság sokak szemében az abszolút tehetségtelen JB többet ér, mint az igazi legendák...
JB tehetségtelen... ( szerintem)
Sokak szerint csak a kislányok szeretik JB-t, de én cáfolom ezt az állítást, mert én utálom,és még csak 13 éves vagyok
12/18 anonim válasza:
Nem említhető egy lapon a két ember. Más korszak zenéje, más a célközönség, közük nincs egymáshoz.
Vannak jó számai JB-nek, de szerintem nem fog akkora karriert befutni, mint MJ. Ahhoz ennél sokkal többet kell letenni az asztalra. Fiatal még a srác nagyon.
13/18 anonim válasza:
Nos igen. Mindketten pop énekesek, de két külön világ, mert JB inkább tinisztár, mint normál popsztár vagyis ez olyan mint hogyha összedobnánk VS-be Michael-t és Shawn Mendes-t szóval értitek. JB leginkább a tinilányok szivét dobogtatja meg míg MJ az egész világét.
14/18 anonim válasza:
Nem lehet őket összehasonlítani, hiszen generációs különbségek vannak köztük, és a zenei stílusuk is különböző. Ráadásul - és ne értsetek félre - de más etnikai csoporthoz is tartoznak. Ha már össze akarsz hasonlítani valakit valakivel, akkor az illetővel azonos korú, azonos képességű, és tehetségű zenészt hasonlíts össze, akik hasonló környezetből is indultak, akik hasonló világlátással rendelkeznek.
15/18 anonim válasza:
Különböző mond a kettő, viszont ha választanom kéne akkor Justin. Hiába MJ “többet tett le az asztalra” és egy igazi legenda, már sajnos nem lehet vele találkozni. Justin meg ... ahh, vele már mióta szeretnek találkozni. Nekem a zenéje pedig megnyugtató, és a legrosszabb napjai on is jó kedves derít. Ez mindenkinél más. Mindenkinek más az ízlése. Jó, és tudom hogy most meg fogtok közvezni, de hogyha tényleg olyan rossz ember lenne, mint amilyennek beállitjak, akkor miért szeretném ennyire. Na minden ennyi lenne. 😂❤
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!