Írtam egy dalt egy lánynak. (többi lent)?
Először is nem sok zenei érzékem van.. eddig is csak verseket meg hasonlókat írogattam,de dalt még nem..
Próbáltam más zenének a dallamára megírni de valahogy egyiksem tetszett igazából..
Az lenne a kérdésem létezik olyan program amivel lehetnek zenét szerkeszteni alá? Vagy muszaly lesz megtanulnom valami hangszeren játszani..
Egyrészt nagyobb eséllyel kapsz hasznos választ, ha olyan kategóriába írod ki a kérdést, ahol kompetens emberek is járkálnak.
Ezt a kérdést vagy a számtech, vagy a Szórakozás- Zene kategóriába írd ki.
Másrészt a "muszály" szó után szerintem nézd át azt a dalt még párszor a saját érdekedben.
Útolsónak...
Am 19 vagyok.. és ő nem az a lány akin végig ment fél falú.. és nem is dalommal akarom megszerezni.. púsztán a kedvében akarok járni.. ha neked csak olyan lányok jutottak akik a parasztokat szerettik akkor bocs..
Utolsó kicsit túlzásba vitte, de értem mit akar mondani: amíg nem jártok és nincs meg a szerelem, elő ne add neki, ha jót akarsz magadnak.
33F
"muszály", "falú", "púsztán", "szerettik"
Tényleg át kéne nézni azt a verset még egyszer.
Köszi a válaszokat..
a helyesírásról meg csak annyit hogy énekelni akarom.. és nem pedig tollbamondásként felolvasni.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!