Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Christina Aguilera hangja...

Christina Aguilera hangja tényleg kimagaslik a többi énekesnő közül?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a számait, de a hangja valami eszméletlen.

Szerintem a mai kitenyésztett énekesnők kanyarban sincsenek hozzá képest, ilyen Rihanna, Katy Perry, Taylor Swift...

Múltkor hallgattam néhány művét acapellában (azt hiszem így mondják ha hangszer kíséret nélkül csak énekel valaki), és az jut eszembe, hogy ez a nő sokkal sikeresebb lehetne a hangjával ha nem a kommersz, populista igényeket próbálná kielégíteni.

Gagáról is ez a véleményem, valahogy többnek érzem a többinél, de Christina más kávéház így is.

Számomra olyan különbség ő kortársaihoz képest, mint amikor egyik évben a kornyikáló Megasztár énekesek mellett Miklósa Erika is részt vett mint "vendégszereplő". Előadta a time to say goodbye-t, és akkor úgy ráébredsz hogy b***meg, mellette a többi versenyző csak próbálkozik az énekléssel :))

Mint mondtam nem szeretem Christina számait, de számomra az ő hangja az etalon. Most ez szubjektív vagy SZAKMAI SZEMMEL is tényleg ennyire kilóg felfelé a többi énekesnő közül a "tehetségével", vagy nem is tudom mi a legmegfelelőbb szó erre?

2016. dec. 12. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem még Pink ilyen, ő sokkal többet érdemelne. Esetleg Shakira. Vannak ilyenek, csak sokan nem olyan műfajban énekelnek, ami híressé teszi őket. Pink elvileg belekényszerült eleinte egy pop szerepbe.
2016. dec. 16. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
En a magam reszerol jobban kedvelem pl Rihanna hangszinet, bekem Christina Aguilera egy ordibator, fuggetlenul attol hogy remek hangja van es a hangterjedelme,hangja mozgekonysaga lehetove tenne hogy zsenialis enekes legyen ha intelligensebben es izlesesebben enekelne. Rihannat azert szeretem jobban mert o tisztaban van a szuk hangterjedelmevel es csak annak megfelelo dalokat enekel, ami Christinarol nem mondhato el sajnos.
2017. febr. 3. 22:32
 3/4 anonim válasza:
Christina hangja egyszerűen tökéletes és sok dala is. Régen olyan dalokat énekeltettek vele, amik túl ,,tinilányosak", ezért rapperekkel dolgozott és olyan dalokat énekelt, mint például a Dirrty. Én ezt az időszakát is szeretem a zenéinek, de mégis a leginkább tökéletes dalok azok, amiket a Burlesque című filmben énekel. Sokak szerint túlzásba szokott esni, mert tudja, hogy elég nagy a hangja hozzá, de szerintem eszméletlen amit csinál és ahogyan csinálja. A torkában olyan vas van, amilyenje senkinek nincs, nem is volt és feltehetőleg nem is nagyon lesz. Szerintem megtesz mindent amit csak tud, és amit tud, az minden amit egy ember csak tudhat.
2017. aug. 11. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a kedvenceim közt van Christina, bár én úgy hallom, mikor egy-egy új megjelenése van, hogy mindig mintha egy nagyon picit vesztene a hangjának csillogása. De az idő nyilván ezt teszi, mindenki ott kopik ahol legjobban használja.
2018. jan. 8. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!