Christina Aguilera hangja tényleg kimagaslik a többi énekesnő közül?
Nem szeretem a számait, de a hangja valami eszméletlen.
Szerintem a mai kitenyésztett énekesnők kanyarban sincsenek hozzá képest, ilyen Rihanna, Katy Perry, Taylor Swift...
Múltkor hallgattam néhány művét acapellában (azt hiszem így mondják ha hangszer kíséret nélkül csak énekel valaki), és az jut eszembe, hogy ez a nő sokkal sikeresebb lehetne a hangjával ha nem a kommersz, populista igényeket próbálná kielégíteni.
Gagáról is ez a véleményem, valahogy többnek érzem a többinél, de Christina más kávéház így is.
Számomra olyan különbség ő kortársaihoz képest, mint amikor egyik évben a kornyikáló Megasztár énekesek mellett Miklósa Erika is részt vett mint "vendégszereplő". Előadta a time to say goodbye-t, és akkor úgy ráébredsz hogy b***meg, mellette a többi versenyző csak próbálkozik az énekléssel :))
Mint mondtam nem szeretem Christina számait, de számomra az ő hangja az etalon. Most ez szubjektív vagy SZAKMAI SZEMMEL is tényleg ennyire kilóg felfelé a többi énekesnő közül a "tehetségével", vagy nem is tudom mi a legmegfelelőbb szó erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!