Mi a véleményetek Louis Tomlinson és Steve Aoki- Just hold on című zene számáról?
Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 01:29
1/5 anonim válasza:
Imádom.
Louis elképesztően erős és bátor, szörnyen büszke vagyok rá. A szöveg gyönyörű, amikor tegnap az X-factorban énekelte nagyon sírtam rajta. Az anyukája biztos, hogy nagyon büszke rá odafent. ♡
A szám nekem nagyon tetszik, egész nap csak azt hallgatom. Van dallama, mondanivalója, és bár sokan azt mondják Louis-nak nincs szólóénekes hangja, én imádom hallgatni. Apa az 1D számait nem szereti, de amikor tegnap ezt meghallotta azt mondta nagyon tetszik neki. Szóval ezt Louis baromi jól megcsinálta, rohadt büszke vagyok rá!!!
2/5 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólóval, fantasztikus dal!❤
3/5 JustHoldOn válasza:
Egyszerűen fantasztikus! Ráadásul az X-factoros előadás: Nagyon sok erő kell hozzá, hogy ezek után kiállj a színpadra.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én is egyet értek veletek :) csak kíváncsi voltam hogy az embereknek ez sem fog e tetszeni mert Louis One Directionből van és hogy biztos ez is olyan gáz. De akkor örülök hogy nem :) és amúgy ez első válaszolónak: kb 5-szor néztem meg és 6-szort sírtam rajta :D
2016. dec. 30. 01:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!