Ki a kedvenc Deathstars tagotok?
Koncert vagy netán utána fotózkodtam velük.
Voltam februárban, amikor jöttek a Sonic - kal (azt is szeretem :)), októberben (Dope Starst is :)) és legutóbb a Mötálfeszten. És szerintem is közvetlenek. Vannak köztük akiknek látszik, hogy semmi kedvük néha a rajongókkal való kommunikációhoz (nevezzük mondjuk Catnek :)), de még így is beállt fotózkodni legutóbb még ha a szemcsi mögött aludt is :D
Te melyik koncerteken voltál? Gondolom többen, mint én, imádom, hogy így szeretik a magyar közönséget :)
Hallod nem ismerjük mi egymást? :D
Lány vagyok és nem pesti :)
Voltam én is amikor a Soniccal voltak ( imádtam őket is amikor még Roland és Richard is a bandához tartozott, mostmár kevésbé) és a Dope Stars inc.-es fiúk is nagy kedvenceim :) ők is olyan közvetlenek, mint a DS-es fiúk :)
Szóval voltam amikor a Soniccal voltak, amikor a DSI-el voltak, amikor Szigeten voltak meg amikor Metalfesten voltak..ha jól számolom :D
Te hova valósi vagy? :)
Ha személyesen nem is, de látásból biztos :)
Szigeten én nem voltam. Igazad van a Sonickal kapcsolatban, nem tudom tudod - e, de van egy új banda, az Unguided benne Roland, Richard és Roger és januárban kiadnak majd két számot, szerintem nagyon jók lesznek :) Roland is gitározik :)
Dope Starsosok nagyon aranyosak szintén, igen :)
Én fiú vagyok, pesti.
És te pontosabban honnan valósi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!