Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi az alábbi magyar slágerzene...

Mi az alábbi magyar slágerzene címe?

Figyelt kérdés
Sajnos csak a refrént tudom ide leírni belőle: ez egy mostanság a rádióban játszott magyar sláger, egy kellemes hangú női előadóval, a refrén pedig nem más, minthogy "papa pappaparampam, pappa papparampam" kb. :) Valaki tudja, mi lehet a címe ennek a számnak? :)

2016. nov. 30. 13:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Bónusz

A 3+2 a fasorban sincs az oroszokhoz képest...

Анна Семенович и Юрия Гальцев - Наш сосед

https://www.youtube.com/watch?v=HMX9yFprDcw

:D

2016. dec. 5. 00:59
 12/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ez az a szám, ennél picit gyorsabb, "pörgősebb", amit keresek...
2016. dec. 5. 07:07
 13/15 A kérdező kommentje:

Ma reggel eszembe jutott újra ez a szám, és eldúdolva fiatal kolléganőim kisegítettek, a szám pedig:

Mango Blitz - Játssz

https://www.youtube.com/watch?v=6qqgVJJ9Xpw

2016. dec. 22. 10:09
 14/15 veterán vas ***** válasza:

Két megjegyzés annak örömére, hogy megtaláltad álmaid zenéjét:

1. ez egy akkora sláger, hogy most hallottam életemben először

(pedig állandóan szól a rádió, lakásban, autóban, munkahelyen)

2. ha jól figyelsz, egy árva "R" betű nincs a refrénben. Vagyis hiába kerested a papa papparamparampam-ot, senki sem tudta a megoldást, mivel eredetiben "pá-lá-páppáláppálá lálá láppáláppálá...." :D

2016. dec. 22. 17:02
 15/15 A kérdező kommentje:

Az első megjegyzésedre annyit tudok válaszolni, hogy amikor feltettem a kérdést, én az azt megelőző két hétben háromszor hallottam autóban... Én meg ráadásul nem is hallgatok ezt leszámítva rádiót :o)

A másodikra meg hát... Nem teljesen jók voltak az emlékek :D

2016. dec. 23. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!