Van olyan program amellyel meg lehet növelni egy mp3as zene méretét vagy a hangerejét?
Figyelt kérdés
lehet hogy hülye kérdés volt! de hát azért írok hogy megtudjaM! van egy jó zeném ami mp3as ugyan, de 1.7 mb és azt hiszem ha megnövelném a méretét akkor hangosabb lenne! vagy ez hülyeség? lécci segítsetek! am a szám címe Black Wire: very gun! már próbáltam leszedni nagyobb formátumban de nem megy! ha valaki épp tudna egy linket küldeni ahol nem kell regizni és le lehet tölteni egyszerűen azt megköszönném! előre is köszönöm a segítséget! :) puszko+2010. ápr. 29. 23:57
1/5 anonim válasza:
Tűzzük ki célként a hangerő növelését?
(Nem fájl mérete fogja hangosabbá tenni. Esetleg régebbi lejátszó a mérete vagyis alacsony bitrátája miatt nem ismeri fel?)
Engem is érdekel írt-e már erre valaki programot, ami ezt 1 lépésben megoldja.
2/5 anonim válasza:
mp3/wav átalakítás - limiter normalizálja 0 dB-re - visszalókolás mp3-ba
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Fú, te inkább bízd a haverjaidra a számítógépen való virtuózkodást. De akármelyik alap zeneszerkesztő programmal hangosabbá teheted. Vagy van egy jobb ötletem. Tekerd fel a hangerőt a gépeden:)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! a progival meg tudtam csinálni! rendesek vagytok!:):P:>
2010. ápr. 30. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!