Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Magyarországon hogy megy a...

Magyarországon hogy megy a drum and bass zenei stílus?

Figyelt kérdés
Felvidéken élek, itt elég jó DNB-s partykat szoktak szervezni? Magyarországon mi a helyzet vele, esetleg Budapesten? Azt tudom, hogy nálatok egy kiváló DNB-s DJ van azon belul eatbrain..A neve Jade

2016. nov. 23. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a minimal dominál.
2016. nov. 23. 20:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon.

A minimal/techno ahogy az első is mondta. Tipikusan a Droplex és ehhez hasonlók mennek most nagyon itthon.

2016. nov. 23. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:

10-15 éve csápoltam Drum and Bassre a Budapest parádén.

Emlékezetes, jó féle élmény volt.

2016. nov. 24. 10:47
 4/5 anonim válasza:
39%
hát a gyengébbek kedvéért beat safari mint party sorozat folyamatosan kényeztet dnb vel, továbbá bladerunnaz (blz), Lärm drum club , bass net, normafa , és még sorolhatnám, nem kevés embert vonz, nem mellesleg jó a hangulata sok ember mozog, némeik ütemre, de stabilan van jópár dárés arc akik szépen is táncolnak úgy ahogy illik nem mellesleg külön kiemelném hogy a magyarokat ,és az oroszokat nagyon megbámulják nemzetközi dnb fesztiválokon mert aprítunk rendesen, szinkron tánc alap lépések x elés 3szögelés ezektől jóval durvább már már műsorszerű szórakozás nyújt az a látvány mikor valakit "elvisz" a zene, és nem te mozgatod a tested hanem a zene repíti, aztán másnap after után enyhén fájlalod a lábad, csak annyit mondasz: azért jót mentünk, este megint buli , és akár mint most szilveszterkor 29. 30. 31. végig repültök 3 napot :D , de persze nem születik mindenki rave arc nak ,és a töbség soha nem fogják megérteni hogy ez miért jó de ezzel nincs semmi baj csak hagy teret bárkinek aki táncol magamból ki indulva dnb-t hardstylt, goa shufle-t, jumpstylt, minimal shuffle -t, vagy bármilyen hardstep et.
2017. febr. 18. 01:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Hali, koszi a választ a dnb-s kérdésemre :D..Már a kérdés óta jobban utánanéztem a dolgoknak.Jó bulik lehetnek, egy ilyen Bladerunnazos bulira el is mennék majd..Itt ezek mind szlovák rendezvények ezekre szoktam járni, de itt is elég nagy nevek vannak..Legjobban a keményebb drumot szeretem meg a jumpokat is..Eatbraint nagyon szeretem..Itt is nagyon szeretunk táncolni a zenére, néha már úgy, hogy az elejétol a végéig kb. reggel hatig csak ugrálunk meg táncolunk :D
2017. febr. 24. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!