Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek lehetséges egyszer...

SilverKalasnyikov kérdése:

Szerintetek lehetséges egyszer egy Skid Row reunion?

Figyelt kérdés

2016. nov. 20. 16:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Le kell ülni megbeszélni és nem a sértődőset játszani. Utána meg bocsánatot kérni és együtt folytatni :D Amúgy ma olvastam, hogy készíteni fognak egy új nagylemezt. Corey Taylor is segít nekik. Szóóval nagyon kíváncsi vagyok erre.
2018. ápr. 9. 21:57
 12/18 UchihaSasuke18 válasza:
Komolyan? Én azt hittem befejezik végre a "United World Rebellion"-t :D jópár éve húzódik az is... de hogy őszinte legyek engem nem igazán tud izgatni egy Skid Row album... ha Sebastian adna ki egy szólólemezt az érdekelne, de egyszerűen erre a bandára nem tudok már Skid Row ként tekinteni, főleg mióta ezek a többszörös énekesváltások voltak...
2018. ápr. 10. 00:07
 13/18 UchihaSasuke18 válasza:
Amúgy elméletileg Sebastian kért már bocsánatot, nem is olyan régen:D
2018. ápr. 10. 00:08
 14/18 A kérdező kommentje:
Sebastian állítólag egy Kalifornia című albumon dolgozik. :O Tényleg bocsánatot kért? Akkor én már tényleg nem értem őket.
2018. ápr. 10. 13:06
 15/18 A kérdező kommentje:

[link]

Na itt az van hogy egy nagy lemezt csinálnak. :)

2018. ápr. 10. 13:10
 16/18 UchihaSasuke18 válasza:
Hát nem tudom, én annyira nem örülök ennek:D zárják le egy EP-vel a United World Rebbeliont, aztán vegyék vissza Sebastiant meg Rob-ot, akkor leszek boldog:D
2018. ápr. 11. 21:50
 17/18 UchihaSasuke18 válasza:
ZP-nek amúgy nincs rossz hangja, de ez az 18 and life elég rosszul hangzik vele... persze ez csak az én véleményem, de szerintem az elvitathatatlan hogy Sebastian pótolhatatlan:D
2018. ápr. 11. 21:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát bmeg olvasgatom itt a hozzászólásokat és olyan érzésem van mintha valami nyálas tiniregény fanklubjában lennék.

Összevesztek? Nem szeretik egymást? Bocsánatot kért már? Lol.

2018. ápr. 13. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!