Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Idén is lesz MTV EMA?

Idén is lesz MTV EMA?

Figyelt kérdés

És ha lesz akkor mikor kerül megrendezésre/adásba? Tavaly valamikor novemberben vagy decemberben volt.

És ugye tavaly lehetett interneten keresztül jelölni általad kedvelt előadót , persze úgy, hogy kategóriánként jelölve voltak páran és te választhattál. És ugye az ázsia kategóriában én a BTS-re szavaztam , a végén kiderült , hogy nyertek is és fel is kellet volna lépniük , de mégsem léptek fel.Vagy csak adásba nem került...Mindegy is. De miért?

*Nem kérek "De miért?" poénos kommenteket*

2016. nov. 19. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:

November 6-án volt.

[link]

2016. nov. 19. 21:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Lemaradtam T.T
2016. nov. 20. 17:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem volt szó arról, hogy fellépnek :) Vagy hogy megjelennek. Csak azokat mutatták akik jelen voltak az átadón. Meg ha jól tudom csak a wordwide act kap külön díjat. Vagyis az (volt) a főbb. De megnyerték a kört 2015-ben:D

Igazából ez eddig úgy volt hog 3 körből állt a szavazás. 1. best korean act itt a koreai csapatokra lehetett szavazni. 2. kör japán vs korea. Ha jól tudom itt a japánok jutottak tovább. és utána jött a 3. kör a worldwide act. Ezt egy kínai előadó nyerte meg. Már 3. éve megy így gondolom most azért változtatták meg a szabályokat. Külön vették a korean actot a worwide-tól és mindkettőnek volt egy nyertese. A wordwide actot a zsűri választotta a nézők nem szavazhattak (gondolom, hogy elkerüljék azt, hogy megint kínai nyerjen, hisz ha ők neki állnak szavazni akkor jóval többen vannak. 214-ben még a One Direction felett is győzelmet arattak, úgyhogy el lehet képzelni milyen az ha annyian összefognak és a sajátjukra szavaznak)

Most a B.A.P, GOT7, VIXX és nem tudom még ki/kik voltak jelölve (egy lány banda volt még azt tudom)

2016. nov. 20. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!