Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Akik fejből zongoráznak el...

Akik fejből zongoráznak el egy darabot, vagy részletét, azok lényegében játék közben mire gondolnak?

Figyelt kérdés
Folytonosan a do-ré mi... ami a fejükben jár minden leütésnél, vagy van ennek egyszerűbb módja? Szeretnék megtanulni. A teljes alapoktól kezdem, de magamtól szeretnék. (Tanárra se pénz, se idő nincs. Hely viszont van ahol tudnék gyakorolni néha és nem is sürget az idő)

2016. nov. 17. 17:49
 1/9 A kérdező kommentje:
Esetleg cdefgahc?
2016. nov. 17. 17:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Nyilvánvalóan más jár egy kezdő fejében, mint egy profiéban...

A kezdőnek még a billentyűkre kell figyelnie, a profi meg már ösztönből nyomja.

2016. nov. 17. 18:52
 3/9 anonim ***** válasza:
25%

Mire gondol, mire gondol... Nem ismered a viccet?

Béla bácsi bemegy a kalapboltba:

- Jó napot, egy kalapot szeretnék!

- Konkrétan mire gondol?

- Pinára, de egy kalapot szeretnék.

2016. nov. 17. 19:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Utolsó: Okosabb nem lettem, de jót mosolyogtam.
2016. nov. 18. 22:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Már megérte. :)
2016. nov. 19. 09:26
 6/9 anonim válasza:
Még kiskoromban kezdtem el játszani, nem nagyon emlékszem mi játszódott le kezdőként a fejemben de nagyon összetett maga a játék. A zongora kétségtelenül az egyik legnehezebb hangszer, és ha nincs lehetőség tanárra, mindenképp keress a neten pár oktató videót, nyomtass kottákat, biztos vannak fent:) Klasszikus vagy könnyűzene érdekelne jobban?
2016. nov. 19. 12:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, keresgélek az interneten mindenhol. Igyekszem tanulni. Klasszikus érdekel inkább. Nagyon tettszik a zongorázás eddig külső nézőpontból. :)
2016. nov. 20. 20:44
 8/9 anonim válasza:
Amikor én kezdtem, az járt a fejemben hogy melyik hang melyik lehet. Ma már a leckét is fel tudom mondani zongorázás közben : )
2016. nov. 30. 12:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Igazából tök random dolgokon gondolkozok közben,eszembe se jut hogy mit játszok csak berögzült e kezembe hogy mit kell játszani és játszok :D
2016. dec. 5. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!