Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak nálam verte ki a biztosít...

Csak nálam verte ki a biztosítékot ez a zene/videóklip!?

Figyelt kérdés

[link]

Nem tudom ki hogy van vele de nekem ez már "picit" sok(k)! A minap kapcsolgattam a tv-t és az egyik zenecsatornán akadtam rá erre a kicsit sem gusztusos klippre. Tudom hogy vannak olyanok akiknek bejön ez a "műfaj" és szeretik az ilyen kaszabolós, vérvefagyós filmeket. Én sem vagyok ilyedős/undorodós típus nem is arról van szó, de azért legalább egy filmnek előre tudakozódhatsz a tartalmáról és az alapjáb saját felelősségre eldöntheted megnézed e vagy sem. Meg nem véletlenül van kint a 18 as karika. Viszont egycilyen klip előtt semmi sem figyelmeztet arra hogy esetleg gyengébb idegzetűek/gyerekek stb ne nézzék meg. Számomra ez már nem a vicces kategória. Ti hogy vagytok vele??

2016. nov. 15. 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Volt az elején figyelmeztetés csak fel kellett volna ismerni. Am meg semmi extra nincs a klipben. Más zenei előadók is csinálnak ilyet vagy ennél rosszabbat és azk is mennek a tv-ben.
2016. nov. 15. 23:06
 2/5 Gyrger ***** válasza:

Én is tudok hasonló klipet:

https://www.youtube.com/watch?v=mAxOulZm_Zg

De egyébként tényleg elég durva, hogy tv-ben ilyet leadnak!

2016. nov. 16. 00:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ennek az egésznek az a csattanója, hogy mennyire komolytalan. Pont ezért nem kell komolyan venni. Szerintem vicces, nekem bejön, a háromlábú Kóbor Jánossal együtt. :'D
2016. nov. 16. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor Jonas Akerlund videoklipjeit messze kerüld el!
2016. nov. 19. 23:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gáz nem volt benne , végig néztem , nem vagyunk egyformák, neked nem tetszett , ennyi :)
2017. jan. 18. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!