Csak én gondolom, hogy Tony Kakko (sonata arctica) szerintem egy sokkal jobb vocal mint freddie mercury valaha volt? Mégis, miért nem értik sokan meg? Tony sokkal tisztábban tud, sokkal magasabban énekelni.
sosem értettem meg mi az a nagy hype a queen körül, még a mai napig is, mikor annyi tehetséges ember van akik nagyon tudnak.
rengeteg queen számot énekeltem már el, egik sem fogott ki rajtam úgy issten igzából, de a sonata arcticából volt olyan ami hihetetlen nehéz volt...
pl: https://www.youtube.com/watch?v=JwfBS3IjD_s szerintem itt már a freddie elvérzett volna...
https://www.youtube.com/watch?v=ZeCnYeNo4Nw és itt is. ezek a tiszta powerfull magasak, hirtelen ugrások, szerintem tony sokkal jobb énekes mint ő volt... neked mi a véleményed? mocskolódást kérlek hanyagoljátok, szeretném ha megmaradna a topicom.
Rám gondoltál? Te csak ne nagyon gondolgass rám.
Soha nem szoktam pocskondiázni mások kedvenc zenekarait,ízlését, amíg el nem kezdenek marhaságokat beszélni valami olyanról, amihez -ezek szerint-nem értenek.
Most írjam le a véleményemet arról a szarról amit belinkelt, hogy komponisztikailag, hangszerelésileg stb.mennyire szar?
Attól hogy én szeretek valamit, azt nem úgy mutatom ki, hogy lehordok másokat. Természetesen ha a kérdező kb.5.osztályos, akkor érthető, hogy ő abban éli ki magát, hogy a saját kedvence nevét nagybetűvel írja, az'ellenségét' meg kicsivel. De gondolom ez nem áll fenn.
Mit jelent az neked, hogy primitív? Te hol dolgozol, irodában, tetőfedő vagy, vagy IT? Mert nekem az a munkám, hogy Bach fugákat tanulok fejben, Bartók előadó vagyok,koncerteket adok.
Ezért is utálom ezt az internetes világot, mert bárki bármit mondhat, és get away with it.
Találkozzunk a rakparton, és mondd a szemembe, hogy primitív vagyok, lássuk mi lesz?
És mindezt azért, mert volt pofám megvédeni Mercuryt. Bár mint mondtam, nem szorul rá.
De hát ez egy ilyen ország, sosem fogom megszokni. Az emberek állandóan pattanásig feszültek, és az első adandó alkalommal rázúdítják másokra a frusztráltságukat. Hiába kontrolálom, néha átragad rám is, de szerencsére el is megyek innen.
Ezt hallgasd meg es tisztaban leszel Freddie hangi adottsagaval es terjedelmevel illetve magassagaval.
A vilag legjobb,legtehetsegesebb enekese.Barmilyen mufajban megallta a helyet pl.opera...
Tegyük fel, magasabban, és tisztábban énekel az általad említett énekes, mint Freddie Mercury.
Viszont ez nem a guinnes rekordok könyve hogy ki tud magasabban énekelni. Itt konkrétan az énekesnek maga a HANGJA számít. A hang, ami magával ragadja az embereket.
Míg Tony Kakko hangjából akad minden évben a magyar x-traktorban is néhány (aláírom, lehet nem tudnak olyan magasan énekelni), addig Freddie hangjából 30 évente van egy.
Mégegyszer mondom, itt nem a hangmagasságokról van szó most.
Ajánlom figyelmedbe hallgass meg egy Queen, vagy Freddie Mercury zenének az A-CAPELLA verzióját, garantálom, hogy 5 percből 3-ban a hideg fog rázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!