Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak én gondolom, hogy Tony...

Csak én gondolom, hogy Tony Kakko (sonata arctica) szerintem egy sokkal jobb vocal mint freddie mercury valaha volt? Mégis, miért nem értik sokan meg? Tony sokkal tisztábban tud, sokkal magasabban énekelni.

Figyelt kérdés

sosem értettem meg mi az a nagy hype a queen körül, még a mai napig is, mikor annyi tehetséges ember van akik nagyon tudnak.

rengeteg queen számot énekeltem már el, egik sem fogott ki rajtam úgy issten igzából, de a sonata arcticából volt olyan ami hihetetlen nehéz volt...

pl: https://www.youtube.com/watch?v=JwfBS3IjD_s szerintem itt már a freddie elvérzett volna...

https://www.youtube.com/watch?v=ZeCnYeNo4Nw és itt is. ezek a tiszta powerfull magasak, hirtelen ugrások, szerintem tony sokkal jobb énekes mint ő volt... neked mi a véleményed? mocskolódást kérlek hanyagoljátok, szeretném ha megmaradna a topicom.

2016. nov. 12. 20:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Elsősorban a másik válaszolóra gondoltam, de neked is voltak elég hajmeresztő kiszolásaid, ami nem a kérdésre vonatkozott, sokkal inkább oktató stílusban adta elő a közhelyeket. Egyébként, hogy-hogy szereted őket, előbb még azt írtad, hogy megnézted a videót amit belinkelt (mintha nem ismernéd), és nem tetszett igazán, mert csak áll a színpadon. Mindegy, te nekem ink. bonyolult vagy, hagyjuk :D.
2016. nov. 17. 08:04
 12/16 anonim ***** válasza:
58%

Rám gondoltál? Te csak ne nagyon gondolgass rám.

Soha nem szoktam pocskondiázni mások kedvenc zenekarait,ízlését, amíg el nem kezdenek marhaságokat beszélni valami olyanról, amihez -ezek szerint-nem értenek.

Most írjam le a véleményemet arról a szarról amit belinkelt, hogy komponisztikailag, hangszerelésileg stb.mennyire szar?

Attól hogy én szeretek valamit, azt nem úgy mutatom ki, hogy lehordok másokat. Természetesen ha a kérdező kb.5.osztályos, akkor érthető, hogy ő abban éli ki magát, hogy a saját kedvence nevét nagybetűvel írja, az'ellenségét' meg kicsivel. De gondolom ez nem áll fenn.

Mit jelent az neked, hogy primitív? Te hol dolgozol, irodában, tetőfedő vagy, vagy IT? Mert nekem az a munkám, hogy Bach fugákat tanulok fejben, Bartók előadó vagyok,koncerteket adok.

Ezért is utálom ezt az internetes világot, mert bárki bármit mondhat, és get away with it.

Találkozzunk a rakparton, és mondd a szemembe, hogy primitív vagyok, lássuk mi lesz?

És mindezt azért, mert volt pofám megvédeni Mercuryt. Bár mint mondtam, nem szorul rá.

De hát ez egy ilyen ország, sosem fogom megszokni. Az emberek állandóan pattanásig feszültek, és az első adandó alkalommal rázúdítják másokra a frusztráltságukat. Hiába kontrolálom, néha átragad rám is, de szerencsére el is megyek innen.

2016. nov. 17. 09:31
 13/16 sonar26 válasza:

Ezt hallgasd meg es tisztaban leszel Freddie hangi adottsagaval es terjedelmevel illetve magassagaval.

A vilag legjobb,legtehetsegesebb enekese.Barmilyen mufajban megallta a helyet pl.opera...

[link]

2017. márc. 31. 08:12
 14/16 anonim ***** válasza:
31%
Fú, 73%-os (most olvastam a válaszod), te tényleg nem vagy egyszerű eset. Te írsz a frusztrációról, de itt te vagy a legfrusztráltabb, sőt te vagy egyedül frusztrált, de nagyon. Már alapból ez a rám gondoltál? Te csak ne gondolgass rám :D. Igen, de szerintem mindkettőtök stílusa indokolatlanul bunkó, lekezelő volt és nem a kérdésre irányult. Egy jogos kérdés merült fel a válaszolóban, amire kapott kb. egy értelmes érvet összesen kettőtöktől (azt se tőled), hogy ő előadott, ez a különbség (ez se áll túl stabil lábakon). Nem volt itt semmi pocskondiázás, a kérdező össze-vissza ír, a sonata arcticat is kicsivel írta, meg egy csomó mindent, tony kakkot épp naggyal írta, de lehet csak véletlen, vagy mert azt akarta nagyon kihangsúlyozni, mind1, de ilyenen szőrszálhasogató módon sértődést játszani, borzasztó... Igen, légyszi írd le a véleményed, de elsősorban hangilag, mert arra irányult a kérdés, ne a levegőbe beszélj, ha már írsz valahova. Ha Bach fugákat tanulsz, vagy koncerteket adsz, akkor írhatnál valami értelmeset is, mert biztos legalább valamit konyítasz hozzá, mondjuk nem hiszem, hogy túl sikeres vagy, mert egyrészt, akkor nem lennél ennyire frusztrált, másrészt nem a gyakorin válaszolgatnál lekezelő stílusban ennek-annak. De azért én kíváncsi lennék, hogy komponisztikailag, hangszerelésileg mivel rosszabb egy Sonata Arctica, mint a Queen. Egyelőre itt te mondasz bármit, a kérdezőnek volt egy értelmes felvetése, amihez remélem azért még van joga, egy fórumon belül, egy vitát elindítani, mert benne megszületett egy meglátás, egy érzés, amit még alá is támasztott. Erre a mond a szemembe-féle és akkor lássuk mi lesz (miért mi lesz megversz? :P) c-gánytempóra pedig inkább nem is reagálnék. Sajnálom, hogy ilyen sivár lelkű, feltehetően bukott "művészek" (ha egyáltalán voltak valaha azok), válaszolgatnak a gyiken, egy értelmes kérdésre, amiből kiindulhatott volna egy értelmes vita is, ehelyett. Amúgy ha nem szorul rá Mercury, minek véded? :D Az amúgy nem elég és nagyobb védés, ha legalább 5 percre leereszkednél a zseniddel (a zsenid nélkül ez már hosszabb ideig is ment) és hoznál egy ütős érvelést, példákkal illusztrálva, hogy miért is gyengébb mégis Tony éneklése Freddie-énél?
2017. ápr. 2. 05:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, magasabban, és tisztábban énekel az általad említett énekes, mint Freddie Mercury.

Viszont ez nem a guinnes rekordok könyve hogy ki tud magasabban énekelni. Itt konkrétan az énekesnek maga a HANGJA számít. A hang, ami magával ragadja az embereket.

Míg Tony Kakko hangjából akad minden évben a magyar x-traktorban is néhány (aláírom, lehet nem tudnak olyan magasan énekelni), addig Freddie hangjából 30 évente van egy.

Mégegyszer mondom, itt nem a hangmagasságokról van szó most.

Ajánlom figyelmedbe hallgass meg egy Queen, vagy Freddie Mercury zenének az A-CAPELLA verzióját, garantálom, hogy 5 percből 3-ban a hideg fog rázni.

2018. jan. 15. 02:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Ki nem szarja le miben ki a legjobb
2018. jan. 24. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!