Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez milyen fajta scream/hörgés?

Ez milyen fajta scream/hörgés?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=13RxX4ukFKs

Mi a technika neve?

2016. nov. 12. 12:41
 1/5 DariusMorbi ***** válasza:
Szerintem Power Singing. Olyan mintha nem is akarna technikázni a hangjával, szimplán torokból erőltetve ordít.
2017. márc. 27. 22:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudsz esetleg egy videót linkelni erről? Mert ha ezt beírom nem hörgéseket ad ki.
2017. ápr. 15. 20:57
 3/5 DariusMorbi ***** válasza:
Hát sajnos videót nem táláltam de ha úgy nézzük a legtöbb neo náci bandában találsz ilyen hangzásokat. Pl. Titkolt Ellenállás, Archívum és Jogos Önvédelem. Én ezeket power sing-nek ismerem. Pontosabban erőltetett ordibálás. Nem rossz sőt kifejezetten érdekes, de nem tudom kategorizálni.
2017. ápr. 16. 11:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj én is úgy gondoltam, hogy talán alapból ilyen a hangjuk és csak egy kicsit ráadnak még. Akkor erre viszont születni kell valamilyen szinten.
2017. ápr. 17. 13:00
 5/5 DariusMorbi ***** válasza:
Szerintem inkább pont az ellentéte annak amire mások képesek(gondolok itt guttural-ra, false chord-ra és egyéb-re). Inkább azokra kell születni. Ezt a hangzást szerintem folyamatos hideg sörrel és dohánnyal is elő lehet hozni.
2017. ápr. 17. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!