Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kárpátia koncerten mennyire...

Kárpátia koncerten mennyire vannak durva, kötekedős arcok?

Figyelt kérdés
Tehát agresszív skinheadek és ilyesmik. Szegeden gondolkodom, hogy elmennék rájuk, mikor decemberben otthon leszek. Azt feltételezem, hogy ha emberekkel beszélgetek a koncerten, akkor nem ajánlott említeni, hogy külföldön élek. Egyedül elmenni mennyire ajánlott?
2016. nov. 12. 07:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy lennének. Én már voltam pár koncerten és nem volt ilyesmi. Azért a részeg pogósokat kerüld.
2016. nov. 12. 08:36
 2/11 A kérdező kommentje:
1: Hátul tervezek állni.
2016. nov. 12. 08:40
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Én eddig ahány Kárpátián voltam, mindig jó arcokkal ismerkedtem meg. Egyik évben egy nagyon pogós, zászlólengetős vagy kétszer fejbe vágott a zászlójával, mikor neki szóltam ezért, még kezet is csókolt, és elnézést kért. A koncert végén meg számot cseréltünk. :)

Nem a balhé miatt járnak oda se az emberek, hanem mert szeretik a Kárpátia zenéjét. :)

2016. nov. 12. 08:44
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha hátul állsz nem vagy a pogó közepén és/vagy békésen meghúzod magad a sörös pultnál akkor nem lesz semmi. Nem hiszem hogy oda kötekedni mennek.
2016. nov. 12. 08:44
 5/11 A kérdező kommentje:

Okés. :) Zöld kezek mentek.

És mi a helyzet avval a részével, hogy nem említem, hogy külföldön élek? Bocs, ha esetleg nagyon hülyét kérdezek.

2016. nov. 12. 08:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Szinte minden koncertjükte elmentem eddig, ami Debrecenben vagy a környékén volt, de egyszer sem volt semmi balhé, sőt, inkább haverkodott mindenki mindenkivel :).
2016. nov. 12. 16:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Hatos vagyok, szerintem senki nem harapna ezért, de a te döbtésed, hogy megemlíted-e. Esetleg megpróbálhatod nem felhozni, vagy hazudsz valamit, ha nagyon tartasz tőle. Nekem apa van kint Ausztriában és mégsem vertek agyba-főbe.
2016. nov. 12. 16:38
 8/11 A kérdező kommentje:

7: Csak hát néha nehéz kikerülni, ha az ember társalog valakivel, és esetleg szóba kerül, hogy melyikük mivel foglalkozik. Persze valószínű nem verekedne (pláne, hogy írjátok, hogy ez nem jellemző), de engem az is eléggé irritál, ha lehazaárulóz vagy ilyesmi hülyeség.

Nyilván nem veled balhéznának azért, mert egy rokonod külföldön él. :)

2016. nov. 12. 17:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki legalább 100 kilós, ki van gyúrva, tarkopasz, acélbetétes bakancsban és bomberdzskiben, terepmintás nadrágban megy Kárpátia koncertre. Koncert közben 5 percenként rituálisan feláldoznak 2 millió zsidót, 500 ezer cigányt, valamint 10 ezer homoszexuálist. Ha nem felelsz meg a dress code-ban foglaltaknak, jó esetben már a bejáratból kihajítanak, rosszabb esetben minden alkalommal, amikor valamelyik zeneszámban elhangzik a magyar, a nemzet, a büszkeség szó, levágnak belőled valamit, majd a végén a lenyesett testrészeidet nyersen elfogyasztják. Természetesen folyamatosan megy a Heil Hitler!-ezés, karlendítéssel.

...

Viccen kívül, egy Kárpátia koncert nem neonáci gyűlés, nincs mitől tartanod. Egy Justin Bieber koncerten is ugyanúgy előfordulhatnak balhés, kötekedő alakok.

2016. nov. 12. 19:43
 10/11 anonim ***** válasza:
6-7 vagyok: nagyon ritkán előfordulhatnak ilyenek, de eddigi tapasztalataim alapján a Kárpátián jelenlévők pont az ellenkezője annak, aminek be akarják állítani. A szervezők nagyon figyelnek erre, tavaly pl pogózni sem engedtek(ami szerintem már kicsit túlzás, de érthető). Mondjuk szeretek még egy rakás rockzenekart, eddig nem is voltak ilyen incidensek, egyszer kellett két embert szétszedni Ossian alatt.
2016. nov. 12. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!