Kárpátia koncerten mennyire vannak durva, kötekedős arcok?
Én eddig ahány Kárpátián voltam, mindig jó arcokkal ismerkedtem meg. Egyik évben egy nagyon pogós, zászlólengetős vagy kétszer fejbe vágott a zászlójával, mikor neki szóltam ezért, még kezet is csókolt, és elnézést kért. A koncert végén meg számot cseréltünk. :)
Nem a balhé miatt járnak oda se az emberek, hanem mert szeretik a Kárpátia zenéjét. :)
Okés. :) Zöld kezek mentek.
És mi a helyzet avval a részével, hogy nem említem, hogy külföldön élek? Bocs, ha esetleg nagyon hülyét kérdezek.
7: Csak hát néha nehéz kikerülni, ha az ember társalog valakivel, és esetleg szóba kerül, hogy melyikük mivel foglalkozik. Persze valószínű nem verekedne (pláne, hogy írjátok, hogy ez nem jellemző), de engem az is eléggé irritál, ha lehazaárulóz vagy ilyesmi hülyeség.
Nyilván nem veled balhéznának azért, mert egy rokonod külföldön él. :)
Mindenki legalább 100 kilós, ki van gyúrva, tarkopasz, acélbetétes bakancsban és bomberdzskiben, terepmintás nadrágban megy Kárpátia koncertre. Koncert közben 5 percenként rituálisan feláldoznak 2 millió zsidót, 500 ezer cigányt, valamint 10 ezer homoszexuálist. Ha nem felelsz meg a dress code-ban foglaltaknak, jó esetben már a bejáratból kihajítanak, rosszabb esetben minden alkalommal, amikor valamelyik zeneszámban elhangzik a magyar, a nemzet, a büszkeség szó, levágnak belőled valamit, majd a végén a lenyesett testrészeidet nyersen elfogyasztják. Természetesen folyamatosan megy a Heil Hitler!-ezés, karlendítéssel.
...
Viccen kívül, egy Kárpátia koncert nem neonáci gyűlés, nincs mitől tartanod. Egy Justin Bieber koncerten is ugyanúgy előfordulhatnak balhés, kötekedő alakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!