Hány oktávot tud kiénekelni Ruki, a the Gazette énekese?
Én soha nem hallgattam meg egy számát sem, úgyhogy légy szives ne kövezz meg ezért a válaszért.
Megpróbáltam rákerestetni japánul. A legtöbb fórumon azon vitáznak, hogy jó énekes-e vagy sem, de még a magát rajongónak nyilatkozó válaszoló is úgy fogalmaz, hogy "nem rossz hangja van".
Hogy mekkora a hangtartománya, arról nem találtam hivatalos adatot. Igazából csak egy oldalt találtam, ahol azt írják, hogy a legmagasabb hangja "hiB körül van". (Aki tanult zenét, annak lehet, hogy ez mond valamit, bevallom én nem tudom értelmezni :).
Egyébként itt az oldal:
Azt írja, hogy a "Zetsu" című számban érte el ezt a hangot.
En hatalmas fan vagyok konkretan szerelmes vagyok a hangjába mély es olyan férfias awwww ^-^ nem kovezlek meg tiszteletbe tartom ha neked nem tetszik a stilusa az egesznek .annyit tudok hogy iskolaba allitolag 2 est adtak neki enekbol ---> most meg japanba egy kur**hires bandaban egy rohadt jo enekes
Kinek a pap kinek a papné valakinek tetszik es valakinek nem de attol meg jo hangja van nem hamis es en nagyon szeretem... mint minden hiresseggel kapcsolatba valaki imadja es odavan erte valaki meg nem erti mit esznek rajta ... nem o az egyetlen aki megoszto szinte mindenki ilyen pl sokan odavannak Nicki Minaj ert hat en inkabb passzolok de attol meg elismerem hogy tehetseges csak nekem nem jon be ...van ilyen
Jelenleg, tehát 2024ben 4 oktáv és 3 szemiton.
Nem semmi, az már nagyon komoly teljesítmény.
Azért mondom, hogy jelenleg, mert az Ő hangja is sokat változott az évek során. Ha valaki olyan számot hallgat meg tőlük, ami 20 éves, akkor persze nem fogja jó énekesnek tartani.
De pl. a Dogma albumuk már nagyon erős.
Itt megtalálod, melyik hangot melyik dalukban hallhatod:
R.I.P. Reita-san 💔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!