Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elektromos gitár tanuláshoz...

Elektromos gitár tanuláshoz motivácio?

Figyelt kérdés
1 hónapja van egy elektromos gitárom, de nem tudom hogyan haladjak. Minden nap leülök, de nem haladok és így kedvem sincs hozzá. Régebben akár aludtam is voltam a gitárral, mégha meg sem tudtam fogni rendesen, ma meg olyan semmi... van valami séma a tanulásra, vagy ti milyen módon szoktattok?
2016. nov. 9. 18:08
 1/3 Waff ***** válasza:

Üdv! Hogyan, milyen módszerekkel tanultál eddig? Könyvekből, netről, tanártól?

Gyanítom netről (is)...ez a legnehezebb, mivel akkora mennyiségű anyag van fent, hogy szinte lehetetlen, vagy legalábbis nagyon nehéz bármilyen rendszert, tanmenetet egyedül felépíteni. Szó szerint könnyen el lehet veszni a sok információban. Egy jó oktató könyv azért is jobb, mert ha nem vagy lusta, tudsz fejezetről, fejezetre haladni, amik tudatosan vannak felépítve. De legjobb (személyes tapasztalataim szerint) ha vegyíted a hármat, tanár+oktató könyv+net, és ami a legfontosabb: kitartás (ebből kell a legnagyobb adaggal). Sikeres gitározást kívánok!

2016. nov. 10. 07:52
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
ha önmagában az nem motivál hogy megtaulj gitározni meg a tanulást szenvedésként éled meg akkor időszerű más hobbi után nézni.
2016. nov. 10. 08:27
 3/3 compactegon ***** válasza:

próbáld meg a gépre kötni, vagy erősítőre, és szedj le számokat, miközben hallgatod őket!

csak sikerélmény árán van remény bármiféle haladásra szerintem.

egyébként a songsterr.com-on fent van haccá' tonna vitruál tab, onnan könnyebben fog menni :)

2016. nov. 10. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!