A DJ-k a bulikon mit csinálnak?
Birkóznak azzal a bonyolult 2 jelszint potival meg a crossfaderrel, ha egyáltalán be vannak kötve :)
Az nem zenélés szerintem se. Nemtom mit csinálhatnak :)
Szerintem az, hogy egy dj valóban ZENÉL, az itt kezdődik:
0:45től
Esetek többségében a zene csak fel van trubózva és a DJ pult segítségével, efektekkel és egyébb trükkökkel viszik át egyik számról a másikra a zenét. Ha jól csinálják,akkor vagy észrevétlenül történik egy váltás, vagy a DJ felviszi a feszültséget a zenéjével és az előző számra passzoló zenét teszbe, valami pörgős kezdéssel.
Sokáig én is csak úgy álltam ehhez a "szakmához", hogy nem igényel nagy tudást,de azóta picit elkezdtem vele foglalkozni( úgy hogy előtte Hard Rock bandában zenéltem) és hát nem olyan könnyű... nagyon sok gyakorlást igényel ... úgy csinálni és rakni a zenéket, hogy az végig felkeltse a közönség érdeklődését,akár órákon keresztül, nem könnyű. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!