Ezt miből vontad le?
Számtalan ember szereti a rockot, és a régóta meglévő, hazai, vagy külföldi együttesek mellett is vannak újak, akik jók.
Ugyanmár! Volton láttad, hogy hányszoros különbség volt(hehe) Whiz Khalifa meg az Iron Maiden között? Vagy például azt, hogy a MAHASZ-listát szinte mindig a rock előadók uralják? Bár nincs rálátásom az eféle statisztikákra, de szerintem pont, hogy ismét feljövőben van könnyűzenének ez az ágazata, egyre több Iron Maiden-pulcsis emberkét látok manapság :) Persze, ettől függetlenül a diszkó még mindig divatosabb, de a 2000-es évek eleje óta jóval többen hallgatják megint.
Lehet, hogy van egy kis elfogultság, mert én elsősorban rockot(gyűjtőfogalomként, death és balk metal kivételével) hallgatok, de nem vetem meg a jazz, country, blues, popzenét sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!