Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Zámbó Jimmy-nek tényleg 4,5...

Zámbó Jimmy-nek tényleg 4,5 oktávos hangja volt, ez mennyire számít nagy dolognak?

Figyelt kérdés

9 éves vagyok,és nagyapám cd i között találtam 1-et belehallgattam,és jól esik halgatni.

Azt írták hogy 4 és fél oktávos hangja volt,ez mennyire nagy szó?

2016. nov. 6. 11:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Épp volt egy videó, és egy cikk erről, ami megcáfolja, és kihpzza felvételek alapján, hogy 3 oktáv 1 hang.

Az utolsó meg trollkodik vagy fogalmatlan. A 8 oktáv Guinnes-rekord jelenleg, amit egy nő tart. 5 már látványosság (de például Axl Rose rendelkezett vele).

2023. febr. 13. 21:50
 12/21 anonim ***** válasza:

Ja, és a 9-esnek igaza van. A Füstör éjszaka blues nem mély, hanem rekedt.

[link]

2023. febr. 13. 21:51
 13/21 anonim ***** válasza:

Meg itt van ez. Jó ez Ripost, de most normálisabb színvonal. A fiának amúgy szerintme igaza lehet, nem biztos, hogy mindent végighallgattak tőle.

[link]

De fenntratom, hoyg 4 oktáv nem akkora cucc.

2023. febr. 13. 22:00
 14/21 anonim ***** válasza:
Gratulálok annak, aki a médiának hisz, igazán értelmes ember lehet, bravó! 😂😂
2023. febr. 14. 11:02
 15/21 anonim ***** válasza:
8 oktávot egy nő tart? Na és ki ez a nő? Gondolom, külföldi. Viszont érdekes, hogy a kutya sem ismeri. Vele nem foglalkozik a média? Érdekes... Az, hogy a guinness rekordok könyvébe bekerült, az csak egy dolog, nem nagy durranás, kb leszarja mindenki.
2023. febr. 14. 11:05
 16/21 anonim ***** válasza:
Axl Rose egy borzasztó "énekes", inkább egy vernyákoló macska, (sőt az is volt, amilyen ratyin öltözött fel, az egy vicc), nem kell ilyen tehetségtelen senkikkel dobálózni, mint a "gáz és rózsák" énekese. Kit érdekel a drogos senki? Kb senkit nem érdekel.
2023. febr. 14. 11:11
 17/21 anonim ***** válasza:

"8 oktávot egy nő tart? Na és ki ez a nő? Gondolom, külföldi. Viszont érdekes, hogy a kutya sem ismeri. Vele nem foglalkozik a média? Érdekes... Az, hogy a guinness rekordok könyvébe bekerült, az csak egy dolog, nem nagy durranás, kb leszarja mindenki."

Igen. És? Ezzel mit bizonyítottál? Ha nem híres, akkor mi van? Hogy jön ez az itteni beszzsélgetéshez? Azon kívül, hogy jólmegaszontad.

De amúgy ezt a felfogást annyira bírom. Te nem simered, ergo enm híres.

2023. febr. 15. 20:06
 18/21 anonim ***** válasza:
*ismered
2023. febr. 15. 20:06
 19/21 anonim ***** válasza:

16-os.

Érvelési stílusod alapján a 15-össel azonos vagy.

Hogy jön ide, hogy öltözik? Az egy műfaj öltözködési stílusa, de ne zavarjon. És hogy jön ide, hogy énekel? Nem a kedvenceimet soroltam fel, hanem közöltem, hogy vannak, akik ki tudnak énekelni 5 oktávot. Ergo Jimmytől a 4 és fél nem lenne világszenzáció.

Szövegértés egyes, ha ebből azt vonta dle, hogy nekem Axl Rose a kedvencem. Nem arról beszélünk, kinek tetszik a hangszíne, hanem az oktávokról.

Egyébként épp ezzel te magad bizonyítottad, hogy nem az oktávok tesznek valakit jó énekessé. Ergo hiába tudott Jimmy sok oktávot énekelni, nem ettől lesz jó vagy rossz énekes. Most ezt sikerült bizonyítanod.

Freddy Mercury vagy például operalnekesek sem tudnak feltétlenül 4 oktávot. Mégsem mondanám, hogy ők nem jók.

2023. febr. 15. 20:09
 20/21 anonim ***** válasza:

*Azonkívül

*Freddie

2023. febr. 15. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!