Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi lesz Danny Worsnop albumával?

Mi lesz Danny Worsnop albumával?

Figyelt kérdés
Így,hogy visszakerült az AA-ba (amit egyáltalán nem bánok :D), nem folytatja majd szólóban? Vagy várható lesz ettől még,hogy publikál egyénileg is?

2016. okt. 28. 16:17
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem folytatni fogja szólóban, viszont nem értem minek jött vissza (imádom őt és az új bandáját de) azt mondta hogy ő nem szerette az AA-t és ezt a műfajt...

Most vagy megváltozott a véleménye vgay nem tudom.De szerintem mindenképp folytatja majd mert azt viszont "szívből" csinálja és látszik rajta hogy szereti is amit csinál.

OFF: szerintem csak az AA turnéra jött vissza, és max marad még 1 évet aztán megint ott hagyja őket. :/

viszont akkor nem tudom mi lesz az AA val, mert Denis ezek után nem hiszem hogy vissza jön :/

2016. okt. 28. 22:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet tudok veled érteni! Sajnos én sem sok jövőt jósolok ennek a felállásnak,pláne,hogy miért vált ki a csapatból Danny. Az tény,hogy marha jól csinálta amit csinált,de ha egyszer kijelentette,hogy ebből többet nem kér,akkor ez a probléma valószínűleg máskor is elő fog jönni a bandán belül. Na majd meglátjuk hogy alakul, viszont azt nagyon bánnám,ha a saját dalait nem csinálná tovább,mert eszméletlenül bejön ez a country-s stílus,pláne az ő hangfekvésével. Köszi a választ,ment a zöld kéz! :)
2016. okt. 29. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!