Szeretnék elektroakusztikus gitárt vásárolni. Ki mit ajánl max.60 000 Ft-ig?
A páromnak lesz meglepetés karácsonyra, mert a gitárját rossz anyagai körülmények miatt el kellett adnia. Szeretném boldoggá tenni, hogy beteljesíthesse az álmát.
Annyira nem értek a gitárokhoz, azon kívül, hogy egy két dalt el tudok játszani és a hamis hangokat észre veszem.
Így a márkák nem mondanak semmit, ebben szeretném a tanácsotokat kérni. Melyik az, ami megéri, mert jó minőségű, hangzásilag rendben van.
Ami még fontos, a párom nem kezdő, profi gitáros.
Szerintem inkább kérj segítséget olyantól, aki ért a gitárokhoz, és ismeri a párod is. Ha már régóta csinálja, és megvan a kialakult stílusa, igényei, akkor két ugyanannyit érő gitárnál is változhat, hogy mennyire tudja hasznát venni. Vagy ha nem ragaszkodsz a meglepetéshez, akkor inkább tőle kérdezd meg. :)
Másrészt - és most nem a pénztárcádban akarok turkálni - egy profi gitáros biztos, hogy 60ezer forintos gitárt használ? Persze néha lehet látni befutott zenészeknél is olcsó gitárt, de szerintem egy profit már nem elégít ki egy olcsó tanulóhangszer, én a helyedben lehet, hogy utánakérdeznék, hogy milyen hangszerre vágyik, és pontosan milyenre van most épp szüksége.
Köszönöm! A második barna cort, olyana volt. Pont olyan mint a képen. :D Azt hiszem, eddig az a nyerő.
Az én pénztárcám is véges, sajnos nem vagyok milliomos, hogy drágábbat tudjak venni. Viszont ha nekem venné valaki, ötülnék neki, meglepődnék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!