A VIP koncertjegyek miben különböznek a normál jegytől?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy, mennyire igaz amit eddig hallottam róla hogy: Ha valakinek egy külföldi együttes vagy énekes koncertjére VIP jegye van, akkor az tényleg azt jelenti hogy ott lehet a VIP szektorban, vagyis: személyesen találkozhat az együttessel/énekessel?2010. ápr. 26. 17:49
1/2 anonim válasza:
Ha stadion koncertről van szó, akkor a VIP az a VIP páholyt jelente... Ott van kaja meg pia (asszem ingyenesen)... És amennyire én tom, nem jelent találkozást a bandatagokkal....
2/2 A kérdező kommentje:
Ahham értem ... Igen Stadioni koncertről van szó, mert azt reméltem létrejöhet egy személyes talélka ha VIP jegyem van, de ha így van ahogy mondod akkor úgy néz ki elég egy normál jegy. Mert úgy hallottam hogy a Madonna koncert az ilyen lett volna ha nem lépett volna le úgy pikk-pakkra.
2010. ápr. 26. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!