Mit gondoltok a Panic! At The Disco-ról?
Figyelt kérdés
Miért szeretitek ,vagy miért nem?2016. okt. 20. 17:11
1/9 anonim válasza:
Én szeretem, szerintem olyan jellegzetes az énekes hangja. :'D
2/9 anonim válasza:
Kedvencem :D mert nagyon tetszik Brendon hangja. Meg a zenék stílusa. Jól össze vannak rakva. A klipeket is imádom.
3/9 anonim válasza:
Én imádom!
Egyedi, nem tömeg. Brendon hangja meg fantasztikus! A klippek jól meg vannak csinálva.
4/9 anonim válasza:
Nagyon imádom! A Fall out boy mellett a kedvenc bandám! :) És Brendonnak is valami elképesztő hangja van...❤
5/9 anonim válasza:
Imádom. És én is csatlakozom, Brendonnak valami eszméletlen jó hangja van.
6/9 jishwa*w* válasza:
Èn is szeretem a P!ATD-t☺. Brendonnak jó hangja van, bár èn a TØP után ismertem meg. Először fogalmam sem volt kik/kiez. (azaz az MCRről sem volt fogalmam). Elkezdtem hallgatni ès tökre megtetszettek a zenèk : ). A kedvencem tőlük a This is Gospel. Mcr-t is a TØP után ismertem meg. Ők a 2. Kedvenceim.😛 (TØPos vagyok |-/)
7/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretem őket a kedvenc bandám <3 és Bredonnak olyan jó hangja van😍 Remélem egyszer eljutok a koncertjükre:D
8/9 anonim válasza:
Szeretem a bandát,Brendonnak szerintem is rohadt jó hangja van,nem mellesleg elég helyes.>_<
9/9 Káposztáskenyér válasza:
Én nem utálom őket! Egy éve volt egy korszakom amikor csak őket hallgattam és onnan ismertem meg az mcr-t aminek a mai napig a fanja vagyok! Az egyetlen bajom az az hogy a pop rock-ot nem nagyon szeretem! Rosszul esik látni hogy a kedvenc zenekaraim hirtelen milyen poposak lesznek (pl.: bmth - medicine)! A panic-kel is ez a bajom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!