Miért nem szól hangosabban az Xperia Z3?
Nekem z3 compact van, de gondolom ugyanaz.
Szóval, amikor hangosítod vagy halkítod, (úgy hogy épp nem megy semmi hang belőle) akkor egy kis csengő lesz abban a kis sorban vagy miben. És a végén van egy kis lefele nyíl, ha azt megnyitod, lesz ott csengő, hangjegy meg egy kis óra. Ezeket tudod variálni hogy mi legyen a leghangosabb. (a csengő a hívás, a hangjegy a zene és más ilyenek pl YouTube, az óra pedig az ébresztő) ha igy sem megy, akkor a fájl maga túl halk.
Nem pont így gondoltam. Mindegyik csúszkát maxra húzom. (ébresztő,média,csengőhang)
Van egy zeneszám ami nekem a csengőhangom, ha zenelejétszóban hallgatom sokkal hangosabban szól, mint mikor ugyanaz a fájl csengőhangként van beállítva. Erre nem találok megoldást. Az a clear audio be van kapcsolva. Próbáltam manuális hangszínszabállyal is, de akkor sem sikerült.
Hogyha ugyanarról a fájlról van szó, akkor tényleg fogalmam sincs:(
Esetleg megprobalhatod frissíteni de nemtudom hogy az segít e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!