Mi a véleményetek a Cort G100-as gitárról?
Figyelt kérdés
Szeretném megvenni első szólógitárom, és ez volt az első gitár amit láttam és megtetszett.2016. okt. 19. 18:14
1/15 anonim válasza:
Nem sok jót hallottam eddig a Cort gitárokról. Ebben az árkategóriában a Squiereket, esetleg picit drágábban az Ibanezeket ajánlom.
2/15 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a javaslatot!
2016. okt. 19. 20:11
3/15 Waff válasza:
A világért se halgass az első válaszolóra! A Cort gitárok a legjobbak közé tartoznak a saját kategóriájukban. Bátran merem ajánlani a Cortokat!
4/15 Gipsz Jakab24 válasza:
Nenene...Ibanezt nehogy vegyél.Abból csak a felsőkategótia jó.Ezek az olcsó fajták hulladékok.Nekem is volt és katasztrófa.A Cortok a legjobbak ár érték arányban. Még valami... új gitárt nem veszünk. A használt egyrészt olcsóbb másrészt a fának jót tesz az idő. Keress valakit aki ért hozzá és elmegy veled.
5/15 Mojjo válasza:
Megerősítem a hármas és négyes válaszadót! A Cortok messzemenőkig a legjobbak ebben az árkategóriában. Akárki, aki már használt életében Cortot, ezt pontosan tudja. Ne hallgass az első válaszadóra!
6/15 anonim válasza:
Az személyes tapasztalatom szerint a Cortok nem rosszak de a jótól is messze állnak (X szériás gitárokat próbáltam)... Az Ibanezokkal sincs kezdő szinten semmi gond. Ha az hulladék akkor a Cort is.
7/15 Mojjo válasza:
@6: gondolkoztam is, hogy beírom, hogy kivéve az X-szériás Cortokat. Messze a legrosszabb széria, ég és föld a többi Corthoz képest. Nem tudom, hogy jött össze, de az a széria hulladék lett.
8/15 anonim válasza:
A cortokkal az utóbbi években komoly gondok vannak. Régebben legalább a megmunkálás meg a hardverek rendben voltak még ha minden más okádék is volt de ma már egyáltalán nem ajánlott alsóbb kategóriákban sem. Egy SX HB vagy kicsit többért Squier jobban megéri.
9/15 anonim válasza:
Nekem a gitárboltban egyszer azt mondta az eladó, hogy azért van rossz híre a cort-oknak, mert egy időben hanyagul csinálták meg benne az elektronikát, fordítva kötötték be a hangszedőket meg ilyenek, de mostanra nincs már velük semmi baj, ár/érték kategóriában odavernek mindent... a g100 meg open pore black cherry-ben rohadtjól néz ki ;)
10/15 anonim válasza:
Az első hozzászóló hülyeséget beszél. A cort gitárok nagyon jók. Nekem Cort volt az első gitárom és nagyon elégedett voltam vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!