Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Cort...

Mi a véleményetek a Cort G100-as gitárról?

Figyelt kérdés
Szeretném megvenni első szólógitárom, és ez volt az első gitár amit láttam és megtetszett.

2016. okt. 19. 18:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem sok jót hallottam eddig a Cort gitárokról. Ebben az árkategóriában a Squiereket, esetleg picit drágábban az Ibanezeket ajánlom.
2016. okt. 19. 18:25
 2/15 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a javaslatot!
2016. okt. 19. 20:11
 3/15 Waff ***** válasza:
A világért se halgass az első válaszolóra! A Cort gitárok a legjobbak közé tartoznak a saját kategóriájukban. Bátran merem ajánlani a Cortokat!
2016. okt. 20. 06:18
 4/15 Gipsz Jakab24 ***** válasza:
Nenene...Ibanezt nehogy vegyél.Abból csak a felsőkategótia jó.Ezek az olcsó fajták hulladékok.Nekem is volt és katasztrófa.A Cortok a legjobbak ár érték arányban. Még valami... új gitárt nem veszünk. A használt egyrészt olcsóbb másrészt a fának jót tesz az idő. Keress valakit aki ért hozzá és elmegy veled.
2016. okt. 20. 06:20
 5/15 Mojjo ***** válasza:
Megerősítem a hármas és négyes válaszadót! A Cortok messzemenőkig a legjobbak ebben az árkategóriában. Akárki, aki már használt életében Cortot, ezt pontosan tudja. Ne hallgass az első válaszadóra!
2016. okt. 20. 08:22
 6/15 anonim ***** válasza:
Az személyes tapasztalatom szerint a Cortok nem rosszak de a jótól is messze állnak (X szériás gitárokat próbáltam)... Az Ibanezokkal sincs kezdő szinten semmi gond. Ha az hulladék akkor a Cort is.
2016. okt. 20. 12:54
 7/15 Mojjo ***** válasza:
@6: gondolkoztam is, hogy beírom, hogy kivéve az X-szériás Cortokat. Messze a legrosszabb széria, ég és föld a többi Corthoz képest. Nem tudom, hogy jött össze, de az a széria hulladék lett.
2016. okt. 20. 13:37
 8/15 anonim ***** válasza:
A cortokkal az utóbbi években komoly gondok vannak. Régebben legalább a megmunkálás meg a hardverek rendben voltak még ha minden más okádék is volt de ma már egyáltalán nem ajánlott alsóbb kategóriákban sem. Egy SX HB vagy kicsit többért Squier jobban megéri.
2016. okt. 20. 15:42
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem a gitárboltban egyszer azt mondta az eladó, hogy azért van rossz híre a cort-oknak, mert egy időben hanyagul csinálták meg benne az elektronikát, fordítva kötötték be a hangszedőket meg ilyenek, de mostanra nincs már velük semmi baj, ár/érték kategóriában odavernek mindent... a g100 meg open pore black cherry-ben rohadtjól néz ki ;)
2016. okt. 21. 01:42
 10/15 anonim ***** válasza:
Az első hozzászóló hülyeséget beszél. A cort gitárok nagyon jók. Nekem Cort volt az első gitárom és nagyon elégedett voltam vele
2016. okt. 22. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!