Waff(en SS), te tényleg egy jó nagy paraszt vagy. Tipik turbómagyar vagy te is, aki csak gyűlölködni tud, és mindenki zsidó neki, aki gyűlöli az ő kis szarpátiáját
2018. ápr. 24. 18:11
12/25 Waff válasza:
Igen, világosan látszik a hozzászólásainkból, hogy kettőnk közül ki a gyűlölködő....
Békés, szép napot kívánok neked.
2018. ápr. 25. 11:34
13/25 anonim válasza:
Én csak a burkolt mocskolódásodra reagáltam.
2018. ápr. 25. 11:53
14/25 Waff válasza:
Olvass vissza....itt egyedül csak te mocskolódtál...
2018. ápr. 25. 13:18
15/25 anonim válasza:
,,Kérdező, a magyaroknak olyan a Kárpátia, mint nektek egy zsidó érzelmű dal, vagy együttes."
Hiába bújtatod modorosságba, attól még lezsidóztad, csupán azért, mert nem szereti ezt az igénytelen szart.
2018. ápr. 25. 13:37
16/25 Waff válasza:
"Lezsidóztad"....mert szerinted a zsidó szó az egy rossz jelző...értem.
2018. ápr. 25. 15:21
17/25 anonim válasza:
Szánalmas vagy. Erről pont az a jelenet jutott eszembe, amikor Dante és Randall veszekednek a Stop Shop 2-ben a ,,küszöbmajom" szó jelentéséről, és még Randall-nek áll feljebb...
Pontosabban 4:25-től kell nézni, de a visszatámadó reakció 4:35-nél van.
2018. ápr. 25. 16:24
20/25 anonim válasza:
Ha még ír majd ide Kárpátia rajongó, akkor szeretném megkérdezni tőle, hogy szerinte miben jobb a Kárpátia mint mondjuk a Radiohead, a Pixies, a Pink Floyd vagy a Slayer?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!