11/22 anonim válasza:
#8asnak, #9esnek:
Oké, nem gondoltam volna, hogy ennyire érzékenyen érint, hogy valaki véletlenül rocknak nevezi a Metallicát. Úgy éreztem fölösleges volt ezért belekötni az 1. Válaszolóba, de akkor legyen mindegy, mind különbözünk.
Ha rám értetted, a Nothing else matters dolgot, akkor az azért még hozzátenném, hogy szerintem a világ egyik legelcsépeltebb száma, már így is túl sokszor hallottam anélkül, hogy bármikor elindítottam volna, önszántamból soha nem hallgatnám. Tudom, mi a rock, egyszerűen csak nem vagyok szigorú a kategóriákkal. Én inkább azon kapnám fel a vizet, ha valaki pl. a vandireksönt nevezné rocknak, de az, hogy a Metallicát...lehet, hogy én vagyok a nemnormális, de nem érzem akkora bűnnek...:D
12/22 anonim válasza:
Szerintem a metal a rock részhalmaza. Tehát ami metal, az egyben rock is, így teljesen jó válasz a Metallica.
13/22 anonim válasza:
Tankcsapda-t lehet valaszolni? Mert akkor az lenne de ha nem akkor AC/DC a Bon Scottos idokbol...
15/22 anonim válasza:
#13 Persze, h lehet, a Tankcsapda egyértelműen rock, legalábbis az első 10-15 évük.
16/22 PrometheusDS válasza:
Csapda,Road,es persze a régi klasszikusok: Sing-sing,Pokolgép,Ossian. Ja,és ha ide lehet sorolni,akkor a legnagyobb arc a Kowa
20/22 anonim válasza:
Inflames, Finntroll, Beatsteaks
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!