Szeretnek enekes lenni. De nincs hangom. Mit tegyek? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
sziasztok! 14 eves lany vagyok a hangomat 1-esre tudnam ertekelni. nagyon sz@r.. de en nagyon szeretnek enekelni de hogy kezdjek bele? szerintetek ha jarnak enektanarhoz o tudna segiteni? a szuleimnek nem mondtam semmit hogy enekleni akarok hisz ok is tudjak hogy nincs hangom. szerintem csak azok jarnak enektanarhoz akiknek van hangjuk csak meg "gyurni kell ra". szerintetek azis mehet enektanarhoz akinek nincs hangja, hatha kihoz belole valamit? mert nekem tenyleg nincs hangm de megakarom probalni. ha enektanar tudna segiteni szerintetek 19evesen keso elkezdeni? mert felek elmondani a szuleimnek mert ok is tudjak h nincs hangom es hulyesegnek tartanák. meg hallottam mar olyat is hogy van akinek nincs hangja de az enektanar lehuzza penzzel aztmondja hogy ez jolesz de nemigyvan. szerintetek mit tegyek? NORMALIS VALASZOKAT elore is koszonom aki aztgondolja h hulye kerdes az mehet vissza egy masik kerdesre.2016. okt. 13. 13:49
1/2 anonim válasza:
Ha ennyire szeretsz enekelni akkor menjetek pl karaokezni a barataiddal. Az a baj ezzel az enekes dologgal ha megnezed a youtubot pl. Rengeteg embernek nagyon jo hangja van es igy se lesz semmi belole. Most ha neked alapbol rossz a hangod akkor lehetetlen hogy elernel valamit hisz erre azert nem eleg csak a tanar. Ha ennyire szeretnet es beletorodtel hogy rossz a hangod de megis szeretned hogy halljak az emberek kezdj el youtubra videokat feltolteni. Persze jo meg szep ha az almainkat kovetjuk de vannak ilyen dolgok amihez adottsag is kell ezert en nem vesztegetnem foloslegesen a penzt a tanarra. Nagy valtozas nem lesz
2/2 A kérdező kommentje:
igen, gondoltam kepzem a hangom es jelentkezek valamilyen tehetsegkutatoba de ha a tanar se tdu mit kezdeni akkor mas szakmat kell valasztanom. csak nem tudom melyik az a munka amit jol megfizetnek
2016. okt. 13. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!