Akusztikus gitár erősítőre distortion pedál, lehetséges?
Figyelt kérdés
Most van egy Ibanez T30-as akustikus erősítőm és mellé egy Fender CD60-CE . Az lenne a kérdésem hogyha vennék mondjuk egy Boss DS-1 et akkor is kapok olyan hangzást mintha egy elektromos gitár+ erősítő. Nincs nagyon pénzem új erősítőre vagy gitárra szóval csak ez az egy megoldás lenne lehetséges.2016. okt. 12. 18:07
1/6 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem lesz elektromos hangja.
Zizis lesz és gerjedni fog.
2/6 Waff válasza:
Akusztikus gitár hangja, sosem lesz olyan mint az elektromosé, semmilyen erősítőn. Gondolom te is vettél egy elektro-akusztikus gitárt erősítővel, de nem sok sejtésed volt az egész dologról, nem tudtad mit is veszel valójában. Én személy szerint sosem vennék elektro-akusztikus gitárt mivel csak akkor, és csakis akkor van értelme az egésznek ha fellépésekre jársz, és ki kell h hangosítsák a gitarod alusztikus hangját. Otthonra, egymagadnak egyszerűen nincs értelme.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Egyáltalán nem én vettem hanem kaptam csak reménykedtem :P
2016. okt. 13. 16:32
5/6 anonim válasza:
Hallottam ilyet élő fellépésen. Hidd el, hogy borzasztó volt. Sípolt, gerjedt és egyáltalán nem olyan hangja volt mint egy elektromos gitárnak.
6/6 anonim válasza:
Próbáld meg egy pickuppal a hanglyukba. Már elektromos gitározom de nagyon szerettem így használni, pedálokkal is működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!