Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szobába autos erosito?

Szobába autos erosito?

Figyelt kérdés
Szeretnék autos erősitőt es egy melyladat a szobaba. Az a kerdes hogy hogyan kossem be. A valaszokat koszonom!
2016. okt. 11. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerezz egy labortàpot, ami tudja 12 volton legalàbb a 20-30 ampert tartósan, segítek, többe kerül mint az erôsítô a mélynyomóval együtt. Döntsd el, hogy megér e 30-50 ezret egy tàp, hogy tudd hajtani az autós erôsítôt.
2016. okt. 12. 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi értelme ennek amúgy?

Sose értettem...

2016. okt. 13. 08:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Már sikerült pc-s tápról bekötni csinaltam rá biztonságos kapcslolót is. Hibátlanul működik egy jack elosztóm van így együtt működik két nagy 230w wattos aktív hangfallal. Brutál lett a hangzás. Tökéletesen működik a mélynyomó az erősítővel a pc tápról és ha akarom külön tudom felkapcsolni a mélyet a jack elosztó miatt és bármire rá tudom kötni mivel 3,5mm jack dugóról működik.
2016. nov. 5. 11:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez szép és jó, de majd írd meg azt is, mikor füst és hang effektekkel elszál a berendezés. Addig figyelheted, hogy egy-egy erősebb mély impulzusra nagyobb hangerőn hogyan viselkedik az erősítő és a mélynyomó. A PC táp esetében nem a feszültséggel van gond, hanem az áramerősséggel.
2016. nov. 5. 12:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem bírja mert az erősítő lámpája se villog nagyobb terhelésnél. Eddig jól működik minden remélem így is marad. Volt hogy egy egész estét ment mert házibuli volt és semmi gond nem volt. Csak nem lesz baja.
2016. nov. 5. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!